Szórakozás

Feljelentést tesz Kembe Sorel

Napról napra gyarapodik azon hírességek száma, akiknek nevével visszaéltek már a Facebookon. A legutóbb Kembe Sorel hívta fel rajongói figyelmét a csalásra.

Videót töltött fel magáról a Facebookon található hivatalos oldalára Kembe Sorel. A színész kiakadt, hogy Jóban Rosszban-beli karaktere, Dr. Kalem József nevében több hamis profilt is készítettek, és szeretné, ha a rajongók és a sorozat nézői tudnák, hogy azok mögött nem ő áll.


Kembe Sorel leszögezte, csupán ez az oldal az övé, és megkér mindenkit, hogy aki találkozik valamelyik kamuoldallal, az jelentse neki vagy az oldal adminjának. A színész elárulta, van olyan profil, amelynek létrehozója már le is bukott: “Fel is jelentettük a Facebook-nál. Folyik ellenük az eljárás képmás jogosulatlan felhasználásáért. Sorel a rendőrségre is elmegy, hogy megtegye a feljelentését” – olvasható.

A TV2 sorozatának sikerét jelzi az is, hogy nem csupán Kembe Sorel nevével éltek vissza. Nemrégiben a Tamás atya bőrébe bújó Száraz Dénes mesélte el, hogy egy nő a feleségének adta ki magát és az ő nevében jelölgetett be ismerősöket a legnagyobb közösségi oldalon, sőt még állítólagos közös gyerekükről is tett fel fotókat. Erre egy ismerőse hívta fel a színész figyelmét. A Tamás atyát megformáló színész azt mondja, nem haragszik „álfeleségére”, inkább sajnálja őt. “Aki ilyeneket tesz, annak az egyetlen barátja a számítógépe, vagy nem a megfelelő ember van mellette” – vélekedik.

Bár a történet szerint egy ideje kómában fekszik a Jóban Rosszban forgatókönyve szerint Alexa, így Liptai Claudia már régen tűnt fel a sorozatban. A minap azonban ő is felhívta rajongói figyelmét, hogy csupán egy hivatalos oldala van, és arról is írt, szeretné, ha a többit nem lájkolná senki, így azok előbb-utóbb eltűnnének a süllyesztőben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik