Szórakozás

Facebookfüggő celebek, avagy Rubint Réka kocsonyája

Értjük mi azt, hogy közszereplőnek lenni nem könnyű dolog, celebnek pláne nem, és az is rendben van, hogy a "sztársággal" együtt jár némi egészséges exhibicionizmus is. De hol a határ?

Azt nem tudjuk, hogy a Mokka műsorvezetőit külön megkérték-e arra, hogy minél többször jelenjenek meg a műsor nézőinek facebookos hírfolyamában, az azonban tény, alig telik el nap, hogy ne találkoznánk Tatár Csilla ilyen-olyan fotójával a közösségi oldalon, így a facebookos szereplésekért virtuálisan kiosztott bronzérmet mindenképp megérdemli. Láttuk már kanapén hasalni, almát enni, tükörben fotózkodni és a többi… Több fotó – itt!

<

Ledobta a magas sarkút

Készül az oly’ sokat vitatott frizura

Hasonló szereplésekben simán lekörözi Csillát a saját bevallása szerint jó ideje nem celebeskedő Szabó Zsófi, ezért úgy gondoljuk, az ezüstérem mindenképpen neki jár. Az ő rajongói oldalán alap a jó reggelt- és jó estét-fotó, kattint és postol fáradtan, nem fáradtan, edzés közben, előtt, után. Oké, az rendben van és dícséretes, hogy minden harmadik bejegyzésével mozgásra buzdítja népes rajongótáborát, azt azonban nem értjük, miért kell ezt tökegyforma fotókkal illusztrálnia.

“Edzeeees!”

“Szép estét Nektek :-)”

Facebook-postok tekintetében nem kérdés, hogy a dobogó legfelső fokára a Schobert család állhat. Norbi és Réka életét szinte óráról órára követhetjük, a közösségi oldalon való aktivitásuk sokszor már rajongóiknál is kiveri a biztosítékot, megmutatjuk: “Kedvelem ezt az oldalt mert szeretem, amit Réka és Norbi csinál, de ez az 5 percenkénti bejelentkezés, komolyan az agyamra megy. Nem lehetne, hogy egy kicsit ne legyenek itt mikor sétálnak, esznek, isznak, kutyáznak, gyerekeznek stb.stb.stb. kicsit sokk. Félreértés ne essék, tisztelem és becsülöm őket, de annyira nem érdekel a magánéletük, hogy állandóan ezt nézzem meg olvassam. Örülök, hogy Norbi jobban van, megosztotta velünk, mi is örülünk és legyen ennyi. Legalább most” -olvasható egyre gyakrabban ilyesmi is az oldalukon.

Romantikus vacsora a kórteremben

A kétszeres szívműtéten átesett családfő és neje újabban a szeretet prófétáiként szólnak népes táborukhoz, de korábban is up to date-ek lehettünk, legyen szó egy új termékről vagy Norbi aktuális egészségi állapotáról. Úgy tűnik a házaspár mindkét tagja imádja a drámai szófordulatokat és jelzős szerkezeteket, nem sokat bíznak a tisztelt olvasó fantáziájára: szívkatéter, urna, ágytál, isteni kegyelem és kicsorduló könnycsepp is gyakran szerepel posztjaikban. Szóval, a jó istennek és a szorgos imáknak hála, a fitneszguru karácsony óta otthonában lábadozik, a kórházi feelinget, ha tudjuk, lassan felejthetjük, van helyette kocsonya, libacomb és eperboros romantika, nézzük tehát a legújabb termést!

“Norbit a kötelező kórházi vizsgálatra hoztam a kardiológiára, s amíg az eredményekre vár, én átjöttem a vásárcsarnokba… Ma főzöm életem első kocsonyáját. Köröm, bőr, füstölt és normál csülök beszerezve!”
Az előkészületek…

…és a végeredmény

Forralt eperboros boldogság – Vajon megkérdezte orvosát, gyógyszerészét?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik