Szórakozás

Ingyenebéddel kezdte az évet Árpa Attila

Az ismert színész, rendező, forgatókönyvíró a Déli Pályaudvaron rászorultaknak főzött chilis babot.

Ma nagyjából százötven rászoruló juthatott meleg ételhez Árpa Attila jóvoltából, aki úgy döntött, hogy ebédosztással indítja az évet. A népszerű tévés saját kezűleg főzte meg a Déli Pályaudvar kerengőjében a gigantikus adag Chilli con Carnét, amiből aztán a rászorulók jóízűen falatoztak.

Árpa Attila már jóideje minden évben fakanalat ragad egyszer, hogy elkészítse barátainak híres chilis babját, azonban idén egy hirtelen ötlettől vezérelve jótékonysági akcióvá alakította át az örömfőzést. Az akciót két hét alatt, tíz barátjával együtt hozta össze.


A képgalériához kattintson a képre! Fotó: Kummer János

“A barátaimmal megbeszéltük, hogy a hozzávalókat kiegészítve idén egy nagyobb adagot készítünk. Nagy boldogság számomra, hogy ezzel segíthetünk másoknak, az akciót pedig tovább szeretnénk folytatni. Az a célunk, hogy a kezdeményezés egy minifesztivállá nője ki magát az évek során, amelyen sokkal több adag étellel és zenével várhatjuk a rászorulókat” – mondta Árpa Attila.

A program közben a Story4-en futó Túrakommandó csapata adományokat gyűjtött a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Feszty Árpád utcai átmeneti szállása és a Dankó utcai Hajléktalan Gyermekek óvodája számára, ahová valójában nem is hajléktalan gyermekek járnak. Az óvodába bár hivatalosan nem vehetnek fel senkit az utcáról, szinte csak elképesztő szegénységben élő, hátrányos helyzetű gyerekekkel foglalkoznak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik