Szórakozás

Ezt csinálná Árpa Attila vészhelyzetben

Még nagyszüleinek sem tudott jegyet szerezni első kőszínházban játszott előadására Árpa Attila. A nézők még a csilláron is lógtak, aminek persze Attila is örült.

A Verebes István által rendezett, Lovagias ügy című előadásban Árpa Attila mások mellett Bajor Imrével játszik együtt. Azért érdekes a szituáció, mert korábban Attila volt a két színészlegenda főnöke, például amikor kitalálta a Heti hetest, vagy amikor létrehozta a Pasik című sorozatot. A tévés életében most először állhatott színpadra kőszínházban, az első néhány előadás máris óriási sikert aratott.

„Eddig az összes alkalommal telt ház előtt játszhattunk, még a saját nagyszüleimnek sem tudtam jegyet szerezni. A pótszékeken is mindenütt ültek, és így lesz ez egész decemberben, sőt még az év utolsó napján is. A szilveszter estémet is a színházban töltöm majd, most először fogok buli helyett munkába menni” – mondta a Hír24-nek Árpa Attila.

A táncos-énekes vígjáték egy öregedő tisztviselőről szól, aki egész életét ugyanazon íróasztalnál töltötte el, majd egyszer hirtelen állás nélkül maradt. A könyvelőnek el kell döntenie, hogy a megélhetés érdekében feladja-e a büszkeségét, vagy inkább éhen marad. Attilát is foglalkoztatja ez a gondolat, bár nem tartja valószínűnek, hogy az elkövetkezendő néhány évben egyszerre szűnne meg az összes olyan tevékenység, amelyekkel foglalkozik.

„Ha valamilyen véletlen folytán már nem lenne helyem a show-bizniszben, akkor biztosan hagyományos vállalkozást indítanék. Imádom a szusit, bármilyen fajtát el tudok készíteni. Azon gondolkodtam, hogy talán én is nyithatnék egy szusiéttermet, biztosan nagy sikerem lenne” – árulta el Árpa Attila, akit emellett a mobilkommunikációs piac is érdekel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik