Szórakozás

Kiszel Tündét úgy szétkapkodták, hogy csak na

kiszel (kiszel)
kiszel (kiszel)

Úgy tűnik, hogy bejött Kiszel Tünde számítása, ugyanis 2013-as 3D-s naptárját úgy viszik, mint a cukrot. A naptárdíva alig bírja a sok dedikálást, a sok postára futkosást, mivel hogy mindenkinek saját kezűleg küldi el a falravalót.

Ugye,megmondtuk, hogy Kiszel Tünde idei naptárjára az eddigieknél is többen lesznek majd kíváncsiak? Ez így is lett, Tünde tucatszám kapja a leveleket, melyben megrendelik a szexi kiadványt.

“A legtöbben karácsonyi ajándéknak szánják a dedikált naptárt, ezért rohamoztak meg a napokban. Mindenki azt szeretné, ha még az ünnepek előtt megkapná a kalendáriumot, én meg lassan már nem győzök borítékolni” – mosolyog a legismertebb celeb, aki persze temérdek elfoglaltsága mellett is megoldja, hogy senki ne maradjon le rajongói közül a 3D-s élményről a halászlé és a beigli között sem.

De nemcsak a falravalót keresik. Kacsintós pénztárcát is szeretnének a Kiszel-rajongók, ám ennek prezentálása már kicsit nehezebb, mint a naptáré. A Tünde arcával és kacsintós szemeivel díszített bukszát ugyanis nem a naptárdíva forgalmazza, így neki is meg kell rendelni azt, ha valaki tőle szeretné beszerezni. És hát az utóbbi napokban vélhetően valami nagyobbacska porszem kerülhetett a gépezetbe, ugyanis Tünde hiába rendelte meg kacsintós pénztárcáit azok nem érkeztek meg időben. Mostanra azonban eljutott hozzá a szállítmány, így senkinek sem kell a kacsintós pénztárca nélkül ünnepelnie.

“A csúszás engem nagyon elkeserített, mert így nem tudom a rajongóim kérését időben teljesíteni” – panaszolja Tünde, aki az idei karácsonyt is nővérével, kislányával és szeretteivel tölti. Azt, hogy hódolója az ő fenyője alatt tölti-e a szentestét, Tünde nem akarta elárulni, de azt megsúgta, minden a legnagyobb rendben zajlik közöttük, és természetesen az ünnepek alatt is találkoznak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik