Szórakozás

Ellopták Zalatnay Cini amatőr meztelen fotóit

zalatnay cini (zalatnay, )
zalatnay cini (zalatnay, )

Még csak a napokban nyitották meg az első magyar szexmúzeumot, máris lopás történt. Ráadásul nem is akármit vittek el, hanem egy sztár meztelen fotóit.

Számos kuriózumnak számító tárgyban gyönyörködhetnek a látogatók a belvárosi erotika galériában, melynek társtulajdonosa Kovács István, Kovi az ismert felnőttfilm producer és rendező. Természetesen azonnal megjelentek az ellenlábasok is, akik azzal támadták Koviékat, hogy túl kicsi a múzeum, ennek ellenére ebből szeretnének milliomosok lenni. A híresség a Hír24-nek elmondta, két szinten, 360 négyzetméteren várják a vendégeket, így a múzeumuk európai viszonylatban sem számít kicsinek. Azt nem titkolja, valóban szeretnék, ha jól menne az üzlet és ezért mindent meg is tesznek.

„Két éven keresztül a legnagyobb titokban dolgoztunk ezen a projekten a szakma összefogásával. De ez még csak az első állomás, februárban újabb nagy dobással állunk majd elő. Erről azonban egyelőre még nem szeretnénk többet elárulni” – mondta Kovács István, aki a pletykákkal ellentétben nem akar felhagyni a felnőttfilmezéssel sem, bár azt nem tagadja, hogy a pornóipar is válságban van, a színészek alig találnak maguknak munkát.

Kovitól azt is megtudtuk, hogy Ciccolina híres „bugyingója” mellett azt az újságot is kiállították a múzeumban, melyben Zalatnay Ciniről készült amatőr meztelen fotók láthatók. Ez utóbbi valakinek nagyon megtetszhetett, ugyanis máris ellopták. Kovi azt mondja, megpróbálják pótolni a kiadványt, de nem tudja, találnak-e belőle még egy példányt.

Az ismert pornófilmestől azt is megkérdeztük, elképzelhető-e, hogy időszaki kiállításként esetleg Kiszel Tünde fehérnemű-gyűjteményét is megnézhessük majd az erotika múzeumban? Kovi azt mondja, nem zárkóznak el ettől a lehetőségtől sem.

Kovi télapóként nyitotta meg a rendhagyó tárlatot

Ajánlott videó

Olvasói sztorik