Szórakozás

Akassza az ágya fölé Kiszel Tündét! – Fotók

Szombat este tartotta születésnapi és naptárbemutató partiját Kiszel Tünde, aki továbbra is titkolja az életkorát. A naptárdíva szemtelenül fiatal hódolója miatt adja ki újra legendás falinaptárát, amelyet ezúttal három dimenzióban is élvezhetünk majd.

Tizenharmadik alkalommal jelent meg a híres Kiszel Tünde falinaptár. Bár Tünci tavaly azt ígérte, hogy már nem folytatja a sorozatot, most mégis meggondolta magát Martin nevű egyetemista udvarlója unszolására.

További fotókért kattintson a képre

“Abba akartam hagyni, de ő azt mondta, hogy vétek lenne, mert a sikeres naptársorozat már hozzám tartozik. Már nagyon örülök, hogy megcsináltuk, de azért vagyok a legboldogabb, mert most valami igazán különlegeset alkothattunk. Senki sem csinált még 3D-s naptárat, most velem indul egy új korszak. Már akkor is nagyon tetszettek Maklári Tót Attila rólam készült képei, amikor először a műteremben megnéztem őket, azóta pedig minden nap szemüveget ragadok, hogy nézegethessem egy kicsit. A képek három dimenzióban szinte megelevenednek, úgy érzi az ember, mintha megérinthetne engem” – árulta el Kiszel Tünde.

Bár a magas nyomdaköltség miatt Tündéék eleinte csak 3D-s naptárat szerettek volna, végül minden képből bekerült egy hagyományos és egy három dimenziós változat is. A naptárdíva szerint ennek a rajongók is nagyon örülnek. Azt mondja, hogy van olyan fanatikus, aki az ágya fölé akasztja a naptárat, hogy így minden nap vele kelhessen és fekhessen.

Tünde szombat este a születésnapjával egybekötött naptárbemutatón tárta a közönség elé a korszakalkotó kalendáriumot, amelyet a neten rendelhetnek meg az érdeklődők.

“Nagyon jól sikerült a party, sok értékes ember volt itt. Barátaim, barátnőim, támogatóim, szeretett családom és hódolóm, Martin. Az énekes barátaim színvonalas műsort adtak, ami mindenkinek tetszett. Ezután Donatella elénekelte a Boldog születésnapot című dalt, amitől mindketten nagyon meghatódtunk. A dal közben érkezett meg a nagyon szép fényképes tortám, amin a naptár címlapfotója volt” – mondta Kiszel Tünde.

További fotókért kattintson a képre

Tünde az egész estét új, egyetemista udvarlójával, Martinnal töltötte. A 21 éves fiú még mindig harcol a naptárdíva kegyeiért, akit egy hatalmas vörösrózsa csokorral lepett meg a nagy napon.

“Martinnal nagyon romantikus és tartalmas a kapcsolatunk. Sokat találkozunk és csetelünk, és nagyon jó a viszonyom még az édesanyjával is. Donatellával is jól kijönnek, de még nem vagyunk egy pár. Nagyon szeretem az udvarlás időszakát. Martin sokat bókol, kedves velem és igazi nőnek érezhetem magam mellette. Még a korkülönbség sem zavar. Nem értem, hogy miért háborodik fel ezen néhány ember, hiszen Demi Moorenak is fiatalabb kedvese van” – tette hozzá Kiszel Tünde, aki tavaly még előző hódolójával, Károllyal érkezett a naptárbemutatóra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik