Szórakozás

Vedd meg, vidd haza Kiszel Tündét és ezt kapod!

kiszel tünde (kiszel tünde, )
kiszel tünde (kiszel tünde, )

Elkészült Kiszel Tünde legújabb kalendáriuma, amely az eddigieknél is garantáltan több kommentre ösztönzi majd rajongóit és ellenzőit. A fotókat csak a Hír24 olvasóinak mutatta meg a naptárdíva.

Luxusszállodában fotózták Tündét, aki ezúttal visszatért a gyökerekhez és ismét szexi felvételeken pózol. Hol dús kebleket villant, hol harisnyakötős combokat vagy éppen vizes selyemben egy medencében domborít. A legismertebb magyar celeb a képeken feltűnően vékony, ami elmondása szerint nem retusálásnak, sokkal inkább az egészséges életmódnak köszönhető.

„Természetesen tudatosan készültem a fotózásra, diétáztam és tornáztam is, hogy a naptárban a legszexibb formámat hozhassam. Akik látták, azt mondják, sikerült. Profi volt a stáb, akik segítettek, mindenki nagyon lelkes volt, sokat köszönhetek fotósomnak, Maklári Tót Attilának, Lozsek Kitti és Bendik Bogi stylistoknak, illetve a fodrásznak, aki meghosszabbította a hajamat” – mosolyog Tünde, aki ezúttal nem a hagyományos erotikus falravalóval lepi meg a rajongóit, hanem egy 3D-s naptárral. Ez azt jelenti, hogy ha felvesszük a kalendáriumhoz csomagolt szemüveget, úgy érezhetjük, mintha Kiszel Tünde sajátságos világába csöppentünk volna, ami valakinek esetleg meghökkentő lehet, a követői többségének pedig maga a megvalósult álom. Mert, hogy ott lubickolhat Tünde mellett a medencében, vagy akár olyan érzése lehet, mint ha bent feküdne a híresség mellett a vetett ágyban. Érdekes lesz, ezt garantálhatjuk.

Tünde természetesen a szokásos körítéssel dobja piacra idén is a naptárját és exkluzív partit ad, ami egyben a szülinapi bulija is lesz. Azt, hogy milyen ruhakölteményben fogadja majd a vendégeit, egyelőre nem árulta el, de azt elmondta, legalább olyan szexi lesz, mint a naptárfotókon. Ennek leginkább a lovagja örül, aki elkíséri a bemutatóra. Aki figyelmesen körülszimatol majd a rendezvényen, az akár Tünde leendő anyósával is találkozhat, ugyanis lovagjának édesanya is ott lesz a rendezvényen, aki már áldását adta a kapcsolatra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik