Szórakozás

Új munkája lesz a szexi Horváth Évának

Az utóbbi időben már nem „mutattak egy irányba" a korábban Horváth Éva által is népszerűsített divatmárka és a műsorvezető elképzelései, ezért pontot tettek a közös munka végére.

Horváth Éva három éven át az egyik divatmárka meghatározó arca volt, ám januártól megszakítják a közös munkát. Jagasics V. Csonka Hedvig, a márka tulajdonosa és Horváth Éva közösen döntöttek útjuk szétválásáról.

Jagasics V. Csonka Hedvig elmondta, a műsorvezető 2013-tól azért nem képviseli a céget, mert a korábbiakkal ellentétben az utóbbi időben az elképzeléseik már nem egy irányba mutattak, így az tűnt a legoptimálisabb megoldásnak, ha pontot tesznek a közös kreatív munka végére.

„Köszönöm Évának a közös munkát, és kívánok neki minden jót” – zárta rövidre az elválást a tulajdonos, aki abban a kérdéskörben továbbra is titokzatos maradt, hogy a nemrégiben a csapatukhoz határozott időre csatlakozó Weisz Fanni vajon betöltheti-e majd a távozó Horváth Éva helyét. Dukai Regina, Zimány Linda, Debreczeni Zita és Bódi Sylvi továbbra is a divatmárka arcai lesznek.

„Nagyon örülök, hogy három évig részt vehettem ennek a márkának az építésében, de jövőre teljesen másra szeretnék koncentrálni. Jelenleg egy szépségportál indításán dolgozom, és még az is meglehet, hogy majd egy másik divatmárkával kötök szerződést” – mondta a Hír24-nek Horváth Éva, aki nem haraggal vált el a cégtől.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik