Szórakozás

Horváth Éva lazán veszi az ünnepi készülődést

Míg Hajdú Péter felesége nem bízza a véletlenre az ünnepi időszak előkészületeit, addig Horváth Éva lazára veszi a dolgot.

Közeleg az ünnepi időszak, mely sokak számára igencsak stresszes periódus. Éppen ezért két internetes portál együttes kutatása fényt derített rá, hogy a nők mit szeretnek és mit nem az ünnepi készülődésben. A kutatást végző portálok az eredmények ismertetését egy nagyszabású sajtótájékoztató keretében ejtették meg, melyen olyan vendégek is tiszteletüket tették, mint Ungár Anikó, Tóth Gabi, Csisztu Zsuzsa, Sarka Kata és Horváth Éva. A résztvevők érdeklődve hallgatták a statisztikát, melyből az is kiderült, hogy a nők kétharmadát kiakasztja a vásárláskor tapasztalt nagy tömeg. Ahogy az is zavarja a nők többségét, hogy a karácsonyt megelőző időszakban az ünnep szinte háttérbe szorul, s a legtöbben csak a vásárlásra és az ajándékok hajkurászására koncentrálnak.

Azonban nem mindenki van ezzel így, hiszen a meghívott vendégek közül Sarka Kata semmit sem hagy az utolsó percre. „Nekem egyáltalán nem stresszes a karácsonyi vásárlás. Igyekszem nyitott szemmel járni, és időben megvenni mindent. Így Tornóczky Anita ajándéka már egy hónapja megvan. Megláttam és tudtam, hogy ezt most meg kell venni. Ha később elfogy, bánni fogom, így előrelátóan megvettem” – árulta el a Hír24-nek Sarka Kata, aki kisfiával érkezett a rendezvényre. Azonban Hajdú Péter felesége nemcsak ebben, hanem a karácsonyi menü összeállításában is előrelátó. „Már most elkezdtem a felkészülést nemcsak az ünnepre, hanem magára a menüsor összeállítására is. Eddig mindig más készítette a fogásokat, ám most úgy döntöttem, idén én csinálok mindent. Ezért hetente kétszer szakács jön hozzám, aki főzni tanít. Egyelőre nagyon jól megy a dolog, és hihetetlenül élvezem a főzőcskézést. Remélem a halászlé se jelent majd problémát, hiszen azt is én szeretném elkészíteni” – mondta Sarka Kata, akit izgő-mozgó kisfia egy percre sem tévesztett szem elől.


Fotó: Vanik Zoltán

Sokkal lazábban veszi a karácsonyra való készülést Horváth Éva, aki régebben valódi stresszként élte meg az ünnepi előkészületeket. „Volt egy olyan időszak, mikor szinte idegbajt kaptam ettől az egésztől. A város ilyenkor élhetetlen lesz, mindenki lót-fut és hajszolja az ajándékokat. Ettől most már igyekszem megkímélni magam, és persze másokat is. Így ha nem jön össze a megfelelő ajándék, nem borulok ki. Persze ez fordított esetben is igaz. Ha valaki nem tudott nekem meglepetést szerezni szentestére, nem sértődöm meg” – hangsúlyozta Horvát Éva. Az egykori modell számára ugyanis sokkal fontosabb, hogy a család együtt ünnepeljen egy jó vacsora kíséretében. „Szerintem ilyenkor nincs másra szükség csak egy szépen feldíszített fára, a család összeterelésére és egy jóízű vacsorára. Én így ünnepelek, és ezt nem cserélném el semmivel” – nyilatkozta a Hír24-nek Horváth Éva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik