Szórakozás

Megszabadult ruháitól a magyar modell

horváth éva (horváth éva)
horváth éva (horváth éva)

Horváth Éva gyerekkora óta segíti a rászorulókat.A modell legutóbb az ország egyik legnagyobb aukciós portáljával közösen árverezte el jótékony céllal az Éden Hotel 2-ben viselt ruháit.

Horváth Éva júniusban az ország egyik legnagyobb aukciós portálján bocsátotta jótékony céllal kalapács alá az Éden Hotel 2-ben, a mexikói nyárban viselt ruháit. Az árverésen 200 ezer forint gyűlt össze, amelyet a Gyermekmentő Alapítvány segítségével 2 család között osztott meg a műsorvezető: egy súlyosan mozgáskorlátozott budapesti kislány és egy tokodi értelmi sérült kisfiú famíliáját támogatja Éva.

A műsorvezető számos karitatív kezdeményezés mellett állt már ki a múltban is, de mint mondta, ez a hozzáállás már akkor is megvolt benne, amikor még csak nem is álmodott a hírnévről.

„Gyerekkorom óta úgy neveltek a szüleim, hogy a rászorulókat segíteni kell. Négy éves lehettem, amikor az általunk látogatott játszótéren gyakran találkoztam egy sérült kisgyerekkel, akivel senki sem játszott. Anyukám bíztatására elkezdtem vele barátkozni, majd jó pajtások lettünk. Ebben számomra semmi különös nem volt már akkor sem, nyilván azért, mert ezt a hozzáállást láttam otthon is” – osztotta meg egyik gyermekkori élményét.

Éva legutóbbi akcióját több szempontból is sikeresnek ítéli: „Amikor megérett bennem a gondolat, hogy az Éden Hotel népszerűségét meglovagolva rengeteg rajongót meg tudok szólítani egy jó cél érdekében, ezért azonnal felkerestem az aukciós oldalt.”

A műsor házigazdája hozzátette, hogy a portál nőies stílusa tökéletesen illett az elárverezett ruhákhoz, ráadásul a műsor és az oldal segítségével több százezer ember figyelmét sikerült felkelteni. Horváth Éva a most támogatott két családot a Gyermekmentő Alapítvány segítségével találta meg.

„Mindkét gyermek nehéz körülmények között él, régóta tartjuk szüleikkel a kapcsolatot. Az anyagi mellett nagy segítség az is, hogy Éva személyesen adta át a családoknak a pénzt, hisz ez további erőt ad a kis betegeknek” – mondta el Gombár Györgyi, az alapítvány elnöke.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik