Szórakozás

Házasságot kötött Horváth Éva

horváth éva (horváth éva)
horváth éva (horváth éva)

A Fátylat rá! két műsorvezetője, Horváth Éva és Müller Attila vasárnap örök hűséget fogadott egymásnak a VIASAT3 Házasságkötő Sátrában a Sziget Fesztiválon.

Horváth Éva és Müller Attila régóta ismerik egymást, szívesen dolgoznak együtt, ráadásul mindketten könnyen kaphatóak egy-egy szellemes tréfára. Emellett a VIASAT3 szeptember másodikától induló hazai fejlesztésű Fátylat rá! című műsorának házigazda szerepét is örömmel vállalták.

“Nagyon örülök, hogy ismét egy érdekes, változatos, és nem mindennapi feladatot kaptam!” – mondta Horváth Éva. “A forgatás minden perce élvezet, hiszen ebben a műsorban nincs előre megírt forgatókönyv, a párok saját maguknak alakítják ki lépésről lépésre életük nagy eseményének a forgatókönyvét. Izgalmas fordulatok, különleges helyszínek, meglepetések és persze boldog párok, mindez együtt egy szórakoztató műsorban!” – mesélte lelkesen.

„Izgatottan várom a műsor indulását!” – jelentette ki a Fátylat rá! másik műsorvezetője, Müller Attila. „Imádom Évát, de persze kinek ne tetszene, ha egy bomba nővel dolgozhat együtt…Ráadásul rutinosak vagyunk már, korábban számos műsort vezettünk közösen, és mindig jó hangulatban ment a munka. Most sincs ez másképp! Rendkívüli érzés egy pár esküvőjén részt venni, segíteni nekik összehozni ezt a fontos eseményt, és látni, hogy milyen boldogok. Az még kicsit távolinak tűnik, hogy a saját esküvőmet szervezzem, kivéve persze tréfából a Szigeten, ráadásul egy olyan gyönyörű hölggyel, mint Éva. Remélem, tetszik majd a VIASAT3 nézőinek a műsor, és még sok-sok párnak segíthetünk a jövőben, hogy megvalósíthassák álmaik esküvőjét!” – tette hozzá.

A Fátylat rá! minden adásának főszereplője két házasulandó pár. Ők versengenek majd egymással azért, hogy melyikük elképzelései valósuljanak meg inkább az esküvő és a lakodalom lebonyolítását illetően. A párok közötti egyezkedésnek, a stratégiának és a taktikának nagy szerepe lesz, hiszen minden héten két párnak kell majd egy közös esküvőn kimondania a boldogító igent.

Horváth Éva és Müller Attila, a Fátylat rá! műsorvezetői szeptember másodikától minden vasárnap 19:00 órától várják a nézőket a VIASAT3-on.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik