Szórakozás

Így néz ki betegágyán a megvert VV Éva! Nyomoznak

vv éva (vv éva)
vv éva (vv éva)

A valóságshow-hős koponyája állítása szerint verekedés közben repedt meg. Saját maga hívta a mentőket, jelenleg is kórházban fekszik.

Mint ahogyan azt már a Hír24 megírta, VV Éva tegnap kórházba került. A lány szerint állítólagos zaklatója ütötte meg annyira, hogy aztán mentővel kellett az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézetbe szállítani. VV Éva nemrég hazaköltözött szüleihez Békéscsabára, ám sürgős munka miatt most vissza kellett jönnie a fővárosba. Mivel nem volt hová mennie, volt szomszédját kérte meg, hogy fogadja be néhány napig.


“Nem tudtam hová menni, ezért őt kértem meg, hogy fogadjon be néhány napra. Eleinte semmi gond nem volt, viszont a második nap már elkezdett betegesen féltékenykedni. Bezárt a lakásba, nem engedte meg, hogy beszéljek a barátaimmal, és teljesen be akarta szabályozni az életemet. Akkor vesztünk teljesen össze, amikor nem engedte meg, hogy a szerelmemmel beszéljek. Kizárt a lépcsőházba és nem akart beengedni a lakásba, ahol az összes cuccom volt” – meséli Éva.

A szőke valóságshow-hős ezután éktelen haragra gerjedt és ordibálni kezdett a lépcsőházban. Ezt már ideiglenes befogadója sem tűrte, ezért – Éva állítása szerint – ingerülten el akarta zavarni őt.

“Amikor résnyire kinyitotta az ajtót, megkarmoltam az arcát, ő pedig egyből adott nekem két hatalmas taslit. Felrepedt a szám, tiszta vér volt az arcom. Ezután még a lépcsőről is le akart rugdosni, de végül szerencsére nem sikerült neki” – emlékezett vissza feldúltan VV Éva.


Ezután rendőrök és mentősök is érkeztek a zuglói lakáshoz, ám Éva állítása szerint nem intézkedtek. A szőke botrányhős nem tudott volna hol aludni, ezért a vita után visszakönyörögte magát ideiglenes szállásadójához, aki hosszas unszolás után megengedte, hogy ott töltse az éjszakát. Éva másnap reggel óriási fájdalmakkal ébredt, és mivel azt hitte, hogy pánikrohama van, ismét mentőt hívott. A kiérkező mentősök úgy látták, hogy a lány komolyabb vizsgálatra szorul, ezért kórházba szállították. Az orvosok a vizsgálatok után megállapították, hogy Éva koponyája valószínűleg a verekedés következtében megrepedt, ezzel pedig nyolc napon túl gyógyuló sérülése keletkezett. A kórház hivatalból megtette a feljelentést, információink szerint a XIV. kerületi Rendőrkapitányság már nyomoz is az ügyben. Úgy tudjuk, hogy a rendőrség kihallgatta VV Évát valamint állítólagos zaklatóját is, akit előállítottak az egyenruhások.

“A zaklatóm délután bejött a kórházba, hogy megnézzen engem. Próbálta kimosni magát, mert szóltam neki, hogy feljelentette a kórház, de a rendőrök szerencsére elvitték innen. Azt mondták, hogy nyolc napon túl gyógyuló súlyos testi sértés megalapozott gyanújával nyomoznak ellene” – árulta el VV Éva, akit néhány napig még biztosan megfigyelésre benn tartanak a kórházban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik