Szórakozás

Megszólal a verekedéssel vádolt VV Éva

Tovább gyűrűzik a ValóVilág 4 törtetőjének legújabb botránya. Éva durván visszavágott az egyik napilapnak kitálaló volt lakótársának.

Az óriási szőke hajkoronájáról is elhíresült valóságshow-hős az elmúlt hetekben szerepelt már a sajtóban új melleivel, zaklató szomszédjával és költözésével is, most pedig egy állítólagos verekedés került a középpontba.

A húszéves hölgy néhány napja a Blikknek sírta el bánatát, miszerint volt lakótársa, VV Éva részegen megverte őt. A lány szerint az egykori valóvilágos a haját tépte, megharapta a karját, sőt még a kiskutyáját is bántani akarta. A nő azt állítja, hogy az eset óta félelemben él a kiszámíthatatlan szőkeség miatt.

Persze az esetet Éva sem hagyhatta szó nélkül. A ValóVilág 4 törtetője a Facebookon ecsetelte, hogy még tanúja is van arra, hogy egy ujjal sem nyúlt  exlakótársához.

„Nem azért költözött el, mert megvertem volna, hanem mert nem volt egy forintja sem, és nem tudta fizetni a lakbért. Ha azt a csoffadt 40 kilós nőt én megverem, annak nyoma kellett volna hogy legyen. Ezek a nők mind irigyek és féltékenyek, ezért vannak pasi barátaim csak egyetlen lány kivételével, aki 15 éve a barátnőm” – bukott ki Éva.

A valóságshow-hős szerint a hajtépés és a harapdálás sem igaz, a kiabálást viszont beismeri. Az ominózus veszekedésnek is prózai okai voltak, amelyeket a szőkeség bátran meg is osztott a világgal.

„Azért kiabáltam vele, mert a csajszika bulimiás.  Az már utolsó csepp volt a pohárban, hogy a kajámat is felzabálta. Minden nap ivott, randalírozott, idegen pasikat cipelt fel a lakásba. A csajról annyit kell tudni, hogy féltékeny rám, mert celeb szeretne lenni” – posztolta VV Éva.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik