Szórakozás

Megasztárosok fináléja az RTL Klubon

antal tímea, oláh gergő és csobot adél (antal tímea, oláh gergő, csobot adél)
antal tímea, oláh gergő és csobot adél (antal tímea, oláh gergő, csobot adél)

Nem dalverseny, az egyéniséget keresik. A picsogás, a tehetség vagy a modern kori népmese győzedelmeskedik majd? Szavazzon!

Finisébe ért az X-Faktor harmadik szériája. Hétvégén eldől, hogy ki lesz idén az RTL Klub népszerű tehetségkutató show-műsorának győztese. Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat Csobot Adélról, Antal Timiről és Oláh Gergőről, hogy aztán olvasóink megszavazzák: Ki legyen az ország új dalospacsirtája?

Csobot Adél

Honnan?

Csobot Adél direct castingon került be az X-Faktor 2012-es évadába. A nagykárolyi lányra a Médiabefutó kolozsvári szakaszán figyeltek fel a műsor készítői (de szerepelt már korábban a Megasztárban, különböző szépségversenyeken is), és akkora potenciált láttak benne, hogy az első két válogatót rögtön átugorhatta, csak a harmadik rostán kellett megmérettetnie magát.  És bár az utolsó fordulókban, különösen a Mentor házban sokat hibázott, az RTL Klub nem hátrált ki, – a szabályokat felrúgva – plusz egy főként továbbjutatta a 18 éves cserfes, Malek Miklóssal kacérkodó mentoráltat.



Hova?

Miniszoknya, tűsarkú, vérvörös rúzs. Nagy „ex-faktoros” Szilárd, Istenes Bence, titkos pasi. Elrontott hang, picsogás és sziruppal agyonöntött műmosoly – körülbelül így lehetne leírni a 18 éves lány eddigi pályafutását a tehetségkutatóban. Pózolt már Marilyn Monroe-ként, római rabszolganőként, és álláig kenődött rúzzsal is.



Erőssége: manírhegyek, szexiség, revüshow

Antal Timi

Honnan?

A szintén erdélyi, bánffyhunyadi lány előtt sem ismeretlen a színpad világa. Sőt, igazi „újrázónak” számít a versenyzések tekintetében: nemcsak Erdélyben, Magyarországon is kipróbálta már magát, többször is. Indult a dömsödi Europop fesztiválon és a Megasztár 2008-as és 2010-szériájában, ám a középdöntőknél tovább egyszer sem jutott.



Hova?

A 19 éves lányból – Malek Miklós szerint – a nézők szeme láttára lett művész. A műsor során megélte élete egyik legnagyobb pillanatát, megríkatta Ördög Nórát, szakított szerelmével, miközben továbbra is magabiztosan, rendületlenül menetelt előre. Céltudatos és maximalista, hangjából egyedül az érzelmeket hiányolják a mentorok. A korábban néptáncoló Timit – Oláh Gergő mellett – a tehetségkutató egyik nagy esélyeseként emlegetik – noha eddig még egyetlen lány sem nyert RTL-es műsorban.



Erőssége: alázat, énekhang, céltudatosság

Oláh Gergő

Honnan?

A 23 éves, közmunkásként az utcán faleveleket gereblyéző Oláh Gergő 17 évesen szintén felbukkant már a Megasztárban. Kétgyermekes édesapaként és a népmeséből ismert „legkisebb királyfi” modern kori képviselőjeként próbált szerencsét az X-Faktorban, hogy végre kitörjön a nincstelenségből, és örökre megváltoztassa családja életét. A tehetségkutatóba nem magától jelentkezett, egyik barátja regisztrált a nevében.



Hova?

A salgótarjáni énekes szinte valamennyi zenei stílusban megmutatta már magát: funky, hip-hop, pop, R&B és soul műfajokban egyaránt hatalmas színpadi show-ra képes. Könnyei még akkor sem hatnak irritálóan, ha a családjára vonatkozó, erősen tervezettnek tűnő kérdéseket zúdít a nyakába Ördög Nóra. Sokszor hangoztatta: a zene olyan neki, mint a gyógyszer, örök álma az éneklés, és hisz abban, hogy ha eljut a döntőig, akkor a családjával együtt a fővárosba költözhet. Ha a fődíjat végül nem is ő nyeri, egyvalamit már mindenképpen köszönhet az X-Faktornak: Fehér Zoltánnal a műsor alatt lettek jó barátok.



Erőssége: kisugárzás, élettörténet, tehetség

Ajánlott videó

Olvasói sztorik