Szórakozás

X-Faktor lázban telik a hétvége

Hétvégén eldől, hogy Csobot Adél, Antal Timi vagy Oláh Gergő lesz az év hangja.

Rengeteg meglepetés várja az RTL Klub nézőit szombaton és vasárnap az X-Faktor 2012 utolsó két adásán. A 2012-es évad énekesei mellett két-két extra produkció is színesíti majd a tehetségek párharcát.

Finisébe ért az X-Faktor 2012, hétvégén eldől, hogy ki lesz idén az RTL Klub népszerű tehetségkutató showműsorának győztese. A három döntős Antal Tímea, Csobot Adél és Oláh Gergő először szombaton mérkőzik meg a nézők voksaiért. A két legtöbb szavazatot kapó versenyző pedig bejut a vasárnapi fináléba, ahol eldől, ki lesz az X-Faktor 2012 győztese.

A műsor kedvelői az X-Faktor 2012 énekesei mellett több népszerű és neves hazai előadót láthatnak. Szombaton fellép Viva Starr, aki tizenkilenc évesen már a világhírnév kapujában áll, hiszen több nagyszabású, Kanadában és Kínában adott koncert van már mögötte. A szombat este másik extra fellépője az X-Faktor 2010-es évadának finalistája, Takács Nikolas lesz, aki ezúttal a Fool Moon formációval lép színpadra.

Természetesen vasárnap este sem lesz hiány sztárvendégekből. A Hooligans dalpremierre készül, a zenekar ugyanis az X-Faktor színpadán mutatja be új, slágergyanús dalát. De nem ez lesz az est egyetlen meglepetése. Vasárnap először énekel együtt az élő zenei legenda és Magyarország legextravagánsabb énekesnője: Presser Gábor és Tóth Gabi egy fantasztikus duettet adnak elő az X-Faktor 2012 fináléjának estéjén!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik