Szórakozás

Tök pucér kép Bódi Sylviről

Festetlen archoz meztelen test dukál: legalábbis Bódi Sylvi szerint. A modell ezúttal sem szégyellősködött és még bikinijétől is megvált.

Különös módját választotta Bódi Sylvi, hogy ország-világ tudtára adja, nyaralása alatt nem festi magát. “Több, mint egy hónapja nem volta rajtam smink. Köztudott, hogy azon modellek közé tartozom, akik a természetesség hívei, így bátran vállalom az arcom smink nélkül is. Az égvilágon semmi dekorkozmetikumot nem hoztam magammal erre az útra!” -írja, ám közeli porté helyett egy teljesen pucér képet töltött fel a legnagyobb közösségi oldalára.


A fotó tanúsága alapján Sylvi nem csupán az arcát, de ruhátlan testét is vállalja, rajongói pedig azon vitatkoznak, photoshoppal javították-e fel a modellről készült képet avagy sem. A beszélgetésbe természetesen az egzotikus helyen szörföző Sylvi is hozzászólt, kijelentve, hogy neki igazán nincs szüksége arra, hogy feljavítsák a fényképét, és hozzátette, szánalmasnak tartja azokat, akik kritizálják.

Nem először tölt fel magáról szexi képeket Sylvi Facebook-oldalára, és a kommentek alapján nem is ez utóbbi kavarta a legnagyobb port a rajongói között. A legemlékezetesebb talán az volt, amikor a csinos modell testén egy kóbor indonéz cica pihent – ami olvasóinkat is megosztotta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik