Szórakozás

Bódi Sylvi életveszélybe került

bodi-sylvi(210x140)(1).jpg (bódi sylvi)
bodi-sylvi(210x140)(1).jpg (bódi sylvi)

A sokak számára nem túl bizalomgerjesztő denevértől nem, ám a trópusi ciklontól annál inkább megijedt Bódi Sylvi.

Igazán bevállalós lány Bódi Sylvi. A modell nemrégiben egészen megdöbbentő módon egy, a meztelen testén alvó macskával pózolt, most pedig Indonéziában egy denevérrel került közelebbi viszonyba. A legtöbben valószínűleg sikítófrászt kapnának az általános vélekedés szerint legkevésbé sem aranyos állattól, de Sylvi rögtön „összebarátkozott” vele.

„Édespofa denevér és szeretem! Ő is vega, mint én, egyből megtaláltuk a közös hangot. Még szerencse, hogy nem volt előttünk egy gyümölcskosár, azon lehet, összebalhéztunk volna. Valószínűleg tetszhetett neki a sárga felsőm… :) Van érzéke a divathoz… :) Vagy óriás banánnak nézett” – írta képe alá a modell.

Szilvi azt is elmesélte, hogy a szörfözés és a különféle vicces állatokkal való pózolás mellett azért egy nagy ijedtségen is túlvan.

„Most már úgy néz ki, hogy túl vagyunk az életveszélyen – posztolta, ugyanis trópusi ciklonba keveresett. – Folyamatosan néztük az időjárás-jelentést, a dolog szinte óránként változott. Úgy volt, hogy eme nagyszerű természeti jelenség telibe támadja a szigetet… Az ausztrál vendégek átrepültek Hawaiira, mert sanszos volt, hogy lezárják a repteret.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik