Szórakozás

Szétzúzta lábát Bódi Sylvi, de így is szexi

Nem először keveredett veszélyes helyzetbe Bódi Sylvi hosszúra nyúlt egzotikus nyaralása alatt. A minap egy trópusi ciklon kapta el, most pedig egy zátonyon landolt.

Igazi veszélykereső Bódi Sylvi. A modellről köztudott, hogy az extrém sportok szerelmese, ám rajongói szerint lassan kezd önmagára is veszélyessé válni. A szépség azt állítja, nem kell őt félteni, és tény, az elmúlt hetekben több olyan helyzetből is szerencsésen jött ki, amiből nagyobb baj is lehetett volna.

“Ma egy kicsit elintéztem magam. Elég sekély volt a víz, mert éppen apály volt reggel és jöttek a nagy hullámok. Egy-két méretesebb példány bedarált és végig rángatott a tűéles zátonyon. De még így is megérte, mert amelyeket meglovagoltam, az annyira szuper volt” – mesélte Sylvi Facebook-oldalán.

“A mai másik produkcióm az volt, hogy átmentem a deszkámmal egy szörfösön.  Annyira együtt mozogtam a hullámfallal, minden patent volt, addig amíg meg nem láttam a srácot,, akinek szerencsére óriási rutinja van a “túlélésben”.  Így vett egy nagy levegőt és deszkástól baromi gyorsan alábukott, jó mélyre és ez volt a szerencséje, mert így a deszkám nem szántotta végig a hátát. Miközben szélsebesen áthaladtam rajta, láttam őt magam alatt. Komoly fless volt. Nekem a szívem a torkomban dobogott miután leszálltam a hullámról, ő meg csak mosolygott. Még jó, hogy van rutinja, nekem meg lélekjelenlétem, hogy nem ugrottam le a deszkámról, mert akkor arccal landolok a zátonyon” – számolt be ijedelméről Sylvi.

A modellt rajongóinak egy része félti, és mielőbb várják haza, mások pedig az aggódás helyett inkább furdőruhás és egyéb lenge öltözetben készült fotóit méltatják, többen pedig azon szurkolnak, hogy legyen Sylvinek 2013-as naptárja is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik