Szórakozás

Bódi Sylvi képsorozata “nem gyenge”

Egy cseppet sem zavarta Bódi Sylvit, hogy új barátja, egy indonéz cica, a meztelen testén hajtotta álomra a fejét. "Ez a képsorozat nem gyenge" - summázta a látottakat az egyik rajongó.

Bár azt már megszokhatták – sőt, igénylik is –  Bódi Sylvi oldalának követői, hogy kedvencük többnyire szuperszexi fotókat postol magáról a Facebookon, de a legutóbbi fényképek őket is meglepték. A köztudottan macskarajongó Sylvi Indonéziából jelentkezett be legutóbb, a következővel. “Itt is megtaláltam ám a cicapajtásomat. Délutánonként a szobámban szokott sziesztázni. Ha valaki meg meri mutatni a képet Zsombinak vagy Simbának kinyírom!” – írta a modell.

A kommentelők ezúttal sem tudtak elmenni szó nélkül a látottak mellett, néhányan több mint különösnek, sőt provokatívnak tartják, hogy a kismacska a szép modell meztelentestén pihen.

“Hát elég intim kapcsolatod van ezzel a külföldivel” – írja Sylvi egyik rajongója. “Mit csinálsz Te azzal a cickulival?” – kérdezte egy másik. De volt, aki arra volt kiváncsi, miért pont “ott” pihen a cica.

A bejegyzésekre természetesen Sylvi is reagált: “Azért van ott, mert ott pihent meg. Semmi nagy kaland nincs ebben” – szögezte le szűkszavúan.

A fotóhoz azonban nem csak érdeklődő, hanem pikáns tartalmú üzenetek is érkeztek, volt olyan férfi, aki konkrétan arról ír, nagyon szívesen lenne a cica helyében.

Ám nem ez az első eset, hogy a szép modell cicával áll fényképezőgép kamrája elé. Az alábbi képek tanúsága szerint Sylvinél a macska és meztelenség összekapcsolása nem újkeletű dolog.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik