Szórakozás

Kirúgják a Heti hetes idősebb sztárjait?

Farkasházy Tivadar fiatalításról beszélt a legutóbbi Heti hetesben, ami miatt a nézők megijedtek. Attól félnek, hogy kedvenc sztárjaikat lecserélik. Valóban személycserére készülnek a műsorban?

Farkasházy Tivadar, Gálvölgyi János, Bajor Imre. Sztárok, akik már nem éppen tinédzserek, és a pletykák szerint ők azok, akiknek veszélybe kerülhet a munkája, ha a stáb úgy dönt, hogy az idősebb korosztályt fiatalokra cserélik a Heti hetesben. A híresztelést egyesek azzal támasztották alá, hogy az elmúlt hetekben Majka tarolt a Heti hetesben, annak az adásnak, amelyikben ő szerepelt, kiemelkedő volt a nézettsége. Valóban igaz lenne, hogy lecserélik a humor nagyágyúit?

„Nem vagyunk hajlandóak lemondani a műsorban a tapasztalatról, illetve a bölcsességről, ami azt jelenti, hogy senkit nem akarunk elküldeni. Okos bárki lehet, akár 2 éves kortól is, de a bölcsesség csak az idősebb korosztály kiváltsága, éppen ezért rájuk is szükség van. Emellett persze fiatalítunk is, mint ahogyan azt például Majka vagy Ábel Anita esetében is tettük” – mondta a Hír24 érdeklődésére Ónodi György. A főszerkesztő azt is közölte, hogy a produkció több mint egy évtizedes fennállása óta még egyetlen szereplőt sem rúgtak ki. Persze voltak cserék, de minden esetben önként távoztak a sztárok, és senki sem ment el haraggal.

A pletyka kapcsán felvetődik még egy kérdés, miszerint feszül-e ellentét a régi, idősebb, illetve a fiatal, új szereplők között? Ónodi György szerint ilyesmiről szintén nincs szó, sőt, a bölcs szereplők is kíváncsiak a fiatalok véleményére, de ez persze fordítva is igaz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik