Szórakozás

Kiderült: drogozott a Voice énekese

Gyöngyösi Tamás már most a Voice egyik legmegosztóbb énekese.Nem csupán a Mesterek, de a nézők is eltérően vélekednek róla.

A Voice tehetsége – ahogy maga fogalmaz – kamaszkorában eladta a lelkét az ördögnek. Most azonban úgy döntött, hogy a Voice-riporternek és ezzel együtt a nézőknek elmeséli pokoljárását, főleg azért, hogy mások is tanuljanak belőle.
Tamás  bevallotta, hogy több évig drogozott LSD-t és marihuánát használt – életvitele miatt  pedig kimaradt az iskolából is. “Akkoriban nem az életemre figyeltem, vagy hogy mi lesz belőlem, inkább arra, hogy ne érezzek sok mindent” – emlékszik vissza. “Aztán rájöttem, ez az út nem vezet sehová, és sikerült változtatnom” – tette hozzá. Az énekes a ma reggeli Mokkában elmondta, a mai napig szeretethiányos, ez vezetett a függőségéhez is.Tamás ma már nem drogozik, ismét beiratkozott az iskolába és a szerelem is rátalált Éva személyében, aki mindenben mellette áll.


A fiú Doors-előadása nem győzött meg minden Voice-mestert. Malek Andreának egyáltalán nem tetszett, sőt, kifejezetten megijedt tőle, Mező Misinek azonban bejött a produkció és a fiú őszinte manírok nélkülisége.  “A hatvanas éveknek az volt az üzenete, hogy mindenki magát keresse, szabadítsa fel az elméjét és a tudatát. Ez megfogott engem is” – magyarázza dalválasztását Tamás.

A fiú azt is elmondta, a zenei pálya mellett egyébként börtönviselt emberekkel szeretne foglalkozni, szociális munkásnak tanul. “Úgy gondolom, nagyon jól tudok asszisztálni más embereknek, bajbajutottaknak a változtatáshoz” – vélekedik. És ezt nem csupán ő, hanem főiskolai tanára is így gondolja: szerinte Tamást éppen lázadó mivolta, nonkonformizmusa és a háta mögött hagyott nehéz évek teszik empatikussá a segítő hivatásra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik