Szórakozás

Kozso perli Lady Gagát? Elképesztő

Kozso-luxusautoja(960x640)(1).jpg (kozso, )
Kozso-luxusautoja(960x640)(1).jpg (kozso, )

A zenész elárulta a Hír24-nek, hogy 1992-ben már megírta Lady Gaga Paparazzi című dalának dallamát. Amerikai munkatársai már felvették a kapcsolatot a világsztár menedzsmentjével, hogy orvosolják a propblémát.

Kozso figyelmét rajongói hívták fel arra, hogy régi dalát Lady Gaga szerzeményében ismerték fel. A zenész még 1992-ben írta meg a Paparazzi című szám fő dallamát, amelyet egy Ámokfutók dalként több koncerten is előadott.

“Bár nagyon megfogott a művésznő személyisége, nem követem nyomon a zenei munkásságát, ezért nem tűnt fel eddig a dolog. Azonnal lementem hídba, amikor szembesültem azzal, hogy az én dallamaim jelentek meg a Paparazziban. Annak ellenére, hogy büszkeséggel tölt el, miszerint egy világsztár használja az ötletemet, ez egy súlyosan plágiumgyanús ügy” – mondta Kozso.

A zenész visszakereste a dalát egy régi próbán rögzített kazettáról, hogy meggyőződjön igazáról. A felvételen szerinte százszázalékosan Gaga dala első felének dallamvezetése hallható. Kozso állítja, nincs olyan, hogy egy zeneszerző másnap reggel ugyanazzal az álommal kel fel, mint egy másik. Szerinte Lady Gaga zeneszerzői az interneten juthattak hozzá a dalához, sőt a világsztár szerzője sűrűn jár Európába is.

Kozso amerikai menedzsmentje már megkereste a világsztár képviselőit. Dollármilliókat szimatolnak az ügy körül, ám ha nem születik megállapodás, perre mennek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik