Szórakozás

Műtik a balesetet szenvedett magyar énekest – Exkluzív

Borzasztó térdfájdalom teszi pokollá Kozso életét. A zenész másfél métert zuhant a színpadról, a szerencsétlen esés miatt a térdét meg kell műteni.

Kozso egy fellépésén szenvedett balesetet. A szabadtéri koncerten egy villámcsapás következtében áramszünet lett, ami miatt minden sötétségbe borult. A zenész szerencsétlenül lépett és másfél métert zuhant a színpadról.

“Minden másodpercek alatt történt, egyszer csak a közönség között találtam magam. Abban a pillanatban még nem fogtam fel, hogy mekkora a baj. Hazafelé már éreztem, hogy gáz van, másnap pedig fel sem tudtam kelni az ágyból” – mondta Kozsó a Hír24-nek.

Az Ámokfutók frontembere az elmúlt hetekben szörnyű fájdalmakkal küzdött, szinte aludni sem tudott a pokoli kíntól. Csak akkor derült ki, hogy műtétre van szüksége, amikor alaposan kivizsgálták.

“Kiderült, hogy több szalagom is elszakadt és a porcaim is megsérültek. A sok munka miatt folyamatosan halasztanom kellett a beavatkozást, de már nem bírtam tovább elviselni a szörnyű fájdalmakat, ezért holnap végre alávetem magam az orvosaim akaratának” – mesélte Kozso.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik