Szórakozás

Titokban megműtötték a magyar énekest – Fotó

Kozso a héten került kórházba. Az orvosok altatásban operálták meg a térdét, azonban meglehet, hogy további beavatkozásra is szükség lesz.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy sürgősen műteni kell a borzasztó fájdalmakkal küzdő Kozsot, aki még egy nyár végi fellépésén szenvedett balesetet. A szabadtéri koncerten egy villámcsapás következtében áramszünet lett, ami miatt minden sötétségbe borult. A zenész szerencsétlenül lépett és másfél métert zuhant a színpadról. Kozsot a legnagyobb titokban operálták meg az ország egyik legjobban felszerelt kórházában, ahol Dr. Hehl István térdsebész végezte a beavatkozást. A jelenleg is fekvőbeteg sztár elsőként a Hír24-nek mesélt a történtekről.

“A sportmúltam miatt eleve nagyon rossz állapotban volt a térdem, a sérülés pedig méginkább rontott a helyzeten. Még a beavatkozás előtt is borzasztó fájdalmaim voltak, de bementem a kórházba, ahol szerencsére profi szakemberek foglalkoztak velem. Altatásban műtötték meg a térdem, a beavatkozás jól sikerült, de az orvosom záros határidőn belül térdprotézis beültetését javasolja” – számolt be kórházi kalandjáról a zenész.

Kozso az altatás miatt csak arra emlékszik, hogy felfektették a műtőasztalra, majd néhány órával később felébredt. Az énekes egy éjszakát töltött a kórházban, jelenleg otthon lábadozik.

“Szigorúan ágyhoz vagyok kötve. Nem erőltethetem a lábam, jegelnem kell és hamarosan el kell kezdenem a kiírt gyógytornát is, hogy megelőzzük az izomsorvadást” – mondta az Ámokfutók frontembere, aki az orvos javallata ellenére hétvégi koncertjein már részt fog venni. “Ha kell, mankóval állok színpadra. Nem hagyom cserben a rajongóimat!” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik