Szórakozás

Óriási botrány a Stohl-könyv miatt

Miután több részlet is napvilágot látott Stohl András hamarosan megjelenő könyvéből, a Börtönpokolból, máris áll a bál. Azt beszélik, hogy a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága pert fontolgat.

Nem véletlen, hogy máris botrányt emlegetnek, hiszen a Szalai Vivien által írt könyv valóban húzós, eddig még soha sehol nem hallott titkokat tár fel a rácsok mögötti világról. Ráadásul mindezt Stohl András mondja el a szerzőnek, aki nem szépítette a dolgokat. A rajongók már most nagyon várják a könyvet, miközben a pletykák arról szólnak, hogy a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságánál már azok a részletek is kiverték a biztosítékot, amelyek eddig napvilágot láttak. Ha így lenne, sem lehetne csodálkozni ezen, hiszen az eddig bemutatott sztorikban szerepeltek már rasszista börtönőrök, akik Stohlt alázták, de a színész arról is nyilatkozik a könyvben, hogy a börtönben péniszgolyót akartak beültetni neki.

A Hír24 természetesen a szerzőt, Szalai Vivien is megkérdezte a könyve körül kialakult botrányról.

„ A könyvben megjelent történeteket magától értetődően nem én találtam ki, hanem a Stohl Andrással folytatott interjúk alapján íródtak. Ezekről természetesen hangfelvétel készült. Biztos vagyok abban, hogy az András által elmondottak megfelelnek a valóságnak” – nyilatkozta a szerző a Hír24-nek.

Úgy tudjuk, hogy a Börtönpokol címet viselő könyv kiadója szerződésben vállalt felelősséget a mostanihoz hasonló esetekre, vagyis, ha per fenyegetne.

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságánál egyelőre csak szűkszavúan nyilatkoztak azzal kapcsolatban, kívánnak-e perelni a Stohl-könyv miatt. Annyit mondtak, csak a kötet teljes tartalmának megismerése után alakítják ki az álláspontjukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik