Szórakozás

Kamerák előtt remegett és könnyezett Jimmy fia

Zámbó Jimmy fia, Krisztián tegnap este mindenkit levett a lábáról az X-Faktorban. Tehetségét senki nem vitatta, sőt azt is elismerték, édesapja nagyon büszke lenne rá.

Miután kiderült, hogy a Királyként emlegetett Jimmy fia az X-Faktorban próbál szerencsét, mindenki arra volt kíváncsi, sikerül-e kilépni édesapja árnyékából és vajon van-e annyira tehetséges, hogy meggyőzze a zsűrit. Sokan azt állítják, híres ember gyerekének lenni nem könnyű, hiszen ilyen esetekben sokkal nagyobb az elvárás, mint olyanoknál, akik civilként jelentkeznek a tehetségkutatóba. Janicsák Vecának például sikerült a csúcsra törnie, a fiatalabbik Bodnár Attila azonban nem jutott be a fináléba, és ma már csak ritkán hallani róla.

Nem csoda, ha Zámbó Jimmy fia félve lépett az ítészek elé, amit nem is tagadott. Elismerte, életében nem izgult még annyira, mint a bemutatkozása pillanatában. Természetesen édesapja egyik dalát adta elő, amellyel nem csupán a közönséget, de a zsűritagokat is lenyűgözte. Mindannyian elismerték, hogy nagyon tehetséges. Azt is hozzátették, ezt akkor is így látnák, ha nem tudnák, ki az édesapja. Mindannyian arra biztatták a fiatalembert, merjen önmaga lenni. Ugyanakkor azt is kijelentették, bár az X-Faktor színpadán megidézte édesapja szellemét, de már most megcsillant az egyénisége.

Krisztián mérhetetlenül alázatosan fogadta a dicsérő szavakat, melyeket meg is könnyezett. Természetesen a mentorok végül négy igennel továbbjutatták a tehetséges énekest.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik