Szórakozás

Kőkeményen edz Keresztes Ildikó az X-Faktorra

Az X-Faktor mentora kirobbanó formában van. Mindez nem meglepő, hiszen Keresztes Ildikó nagyon odafigyel magára az utóbbi időben.

Talán sosem volt még ilyen jó formában Keresztes Ildikó, mint most. Az X-Faktor mentora bár nehéz időszakon van túl, azt mondja lelkileg és fizikailag is remekül érzi magát. “Kapok mindenféle ajánlatokat, személyesen, közösségi oldalakon. Persze jól esik, lubickolok benne” – mesélte a Reflektornak az énekesnő, aki csöppet sem érzi magát magányosnak közelmúltban történt válása óta.

Mindez nem meglepő, hiszen Ildikót az X-Faktor szombat este induló, harmadik szériája is lefoglalja. A műsor rengeteg energiát követel, ezért úgy érezte, fizikailag is fel kell készítenie magát a feladatra. “Most elkezdtem egy kúrát éppen azért, mert az X-Faktorban eddig is kockásra ültem a fenekem, és még fogom is. Ezért most kerekítés folyik, hogy legyen mit kockásra ülni” – mesélte a mentor, aki elektrofitnesszel és speciális vákuumterápiával is formázza a testét. “Alapvetően nem akarok fogyni, csak átrendezni bizonyos dolgokat” – árulta el Keresztes Ildikó, aki rég érezte magát ilyen jól a bőrében, mint most.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik