Szórakozás

Erős Antónia szebb, mint valaha – Íme

Eros-Antonia(430x286)(3).jpg (erős antónia, rtl klub, híradós, )
Eros-Antonia(430x286)(3).jpg (erős antónia, rtl klub, híradós, )

Erős Antónia nem mutogatja újságokban gyermekeit és beszélni is csak ritkán szokott róluk. Most azonban elárulta, micsoda nagy változás történt a kicsik életében.

Antónia az RTL Klub Csak csajok című műsorának vendége volt, ahol ikreiről és nyaralásukról is mesélt. Az ismert tévés talán éppen a pihenésnek köszönhetően, szebb, mint valaha.

„A Balatonnál voltunk Badacsonyban, mint az előző években mindig. Nem volt jó idő, csak az utolsó három napban. De ezt már megszoktuk és jókat nevetünk a barátainkkal azon, milyen újabb programokat tudunk kitalálni ugyan abban a körzetben. Abban bízom, hogy még tudunk nyaralni az idén, esetleg nyár végén, vagy ősszel. Ez a munkától függ” – mesélte a csinos híradós.

Arról is beszámolt, hogy gyermekei, akik most lesznek 3 évesek, nagyon élvezték a nyaralást, imádtak pancsolni. Ráadásul a pelenka is lekerült róluk, aminek nagyon örülnek. A kicsik egyébként hamarosan óvodába mennek.

Antónia korábban azt is elárulta, ikrei viszonylag korán kezdtek el beszélni, s bár titkos nyelvet nem használtak egymás között, de a szoros kötelék valóban látszik a gyerekeken. Antónia szerint ikrei legtöbbször csak együtt érzik magukat egésznek, amin szerinte a későbbiekben változtatni kell. Ezzel szemben közöttük is van vezéregyéniség. Az ismert anyuka elárulta, hogy kislánya sokkal harsányabb, mint a kisfia, mindenkihez bátran odamegy és beszélgetést kezdeményez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik