Szórakozás

Végre megtudhatod, hogy él Erős Antónia

Erős Antónia már 14 éve köszönt bennünket a képernyőről, ami szinte hihetetlen, hiszen semmit nem változott ez idő alatt, sőt szebb, mint valaha.

A híradós ugyan olyan csinos és fiatal, mint a kezdetek kezdetén volt. Pedig azóta jelentősen megváltozott az élete, anyuka lett és RTL-es munkája mellett más feladatotokat is ellát. Köztudott, hogy létrehozta az Egy csepp figyelem Alapítványt, mellyel sokat tett a cukorbetegekért. Azért harcol, hogy az emberek figyeljenek önmagukra, az egészségükre. Az alapítvány ráadásul nem a csak már beteg embereken segít, hanem felvilágosítást nyújt bárkinek, aki a cukorbetegségről szeretne informálódni.

A híradósnál 1995-ben diagnosztizálták a cukorbetegséget és nem titkolja, hogy eleinte sokkolta a hír. Azt mondja, a szobájában az ágyon zokogott. Szerencsére ez az első sokkhatás csak 1-2 napig tartott nála, azóta remekül kezeli a betegséget.

Az 14. évforduló kapcsán az RTL Klub kamerái végig követték Erős Antónia egy napját, amely meglehetősen pörgős, hiszen az alapítvány és az RTL mellett ikreit is neveli. Antónia szerencsésnek mondhatja magát, ugyanis sikeres a munkájában és boldog a magánélete is, ami csak keveseknek adatik meg így együtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik