Szórakozás

Erős Antónia válthatná Liptai Claudiát?

Eros-Antonia(430x286)(3).jpg (erős antónia, rtl klub, híradós, )
Eros-Antonia(430x286)(3).jpg (erős antónia, rtl klub, híradós, )

Miután megírtuk, hogy meginoghat Liptai Claudia elsősége, vagyis veszélybe kerülhet a playboyos csúcsa, melyet az eladási rekorddal tart, sokaknak beindult a fantáziája.

Nemrég arról számoltunk be, hogy VV Kinga Playboyos fotóira rengetegen kíváncsiak voltak, amire egyesek egyáltalán nem számítottak. Bár a szakemberek szerint nem szabad összehasonlítani a korábbi lapeladást az újabbakkal, mert rengeteg dolog változott, egyebek mellett az üzleti életben is, azért mégis arról kezdtek pletykálni, hogy az újonnan jövők arányaiban bizony előbb-utóbb megdönthetik Claudia csúcsát.

De vajon kik lehetnek azok, akiktől tartania kell a szexi színésznőnek? Persze egyelőre csak elméletben, hiszen olvasóink is csak tippelgettek arra vonatkozóan, ki válthatná Liptai Claudiát a csúcstartó helyen, vagy ők kit látnának ott szívesen.

Bár a közelmúltban arról számoltunk be, az RTL Klubnál a hírműsorokban szereplő képernyősök soha, semmilyen körülmények között nem vetkőzhetnek nyilvánosan, ráadásul tudomásunk szerint Erős Antónia el sem vállalna hasonló felkérést, a legtöbben mégis a személyében látnák Claudia konkurenciáját. Mint ahogyan megírtuk, 2000 környékén az egyik férfimagazin címlapra tette volna Antóniát, de a tárgyalásig sem jutottak el a csatorna szigorú szabályai miatt.

Olvasóink szóba hozták még Gaál Noémi nevét is, mint akire rengetegen kíváncsiak lennének, de azért a becslések szerint ő nem döntené meg Claudia rekordját. Persze lehet, hogy óriásit tévedünk, mint ahogyan sokan így jártak VV Kinga esetében is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik