Szórakozás

Elképesztő sztori derült ki Erős Antóniáról

Erős Antóniát le akarta vetkőztetni az egyik férfimagazin, ám eddig erről senki nem beszélt. Most azonban kiszivárgott a féltve őrzött titok.

Erős Antónia a legcsinosabb televíziósok egyike, pedig két gyermeknek adott életet. Az RTL Klub híradósa mindig is figyelt megjelenésére, rendszeresen edzett, bár állítása szerint ikrei megszületése után erre már nem jutott ideje. Ez azonban mit sem változtatott tökéletes alakján, amelyet nyilván sok nő irigyel. Mindezek ellenére Antóniát eddig sosem láthattuk szexi képeken pózolni, ám mint ahogyan az kiderült, nem véletlenül.

Illetve egy sorozat azért készült róla még 2000 őszén, ami az FHM című magazinban jelent meg. Bár ezek a képek is nagyon érzékiek voltak, Antónia ott sem vetkőzött le, csak sejtették, hogy valójában mennyire szexi.

A Hír24 azonban most arról értesült, hogy még 2000 környékén egy másik férfimagazin is szemet vetett a csinos RTL-esre, akinek abban a lapban jóval többet kellett volna megmutatnia önmagából. Úgy tudjuk, hogy a gázsija sem lett volna kevés a híradósnak, az üzlet azonban mégsem jött össze. Hogy miért?

A magazin állítólag érdeklődött  az RTL Klubnál, ahol közölték, hogy a hírműsorokban szereplő képernyősök soha, semmilyen körülmények között nem vetkőzhetnek nyilvánosan. Ráadásul úgy tudjuk, hogy Antónia el sem vállalta volna a felkérést. Végül is ennek nincs jelentősége, hiszen a képsorozat semmiképpen nem jöhetett volna létre, pedig a rajongók szinte mindenkiénél jobban szerették volna látni Antónia fedetlen idomait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik