Szórakozás

Rosszul lett és kórházba került Pákó?

fekete-pako(210x140)(3).jpg (fekete pákó)
fekete-pako(210x140)(3).jpg (fekete pákó)

Ijesztő hírek kaptak szárnyra Fekete Pákóról, aki a közelmúltban maga számolt be arról a Hír24-nek, mennyire padlón van és már az öngyilkosság is megfordult a fejében.

Azt beszélik, a mulatós zenészt annyira megviselték az elmúlt napok eseményei, hogy a hétvégén rosszul lett és kórházba került. Természetesen a Hír24 felhívta Pákót, de tőle szokatlan módon ki volt kapcsolva a telefonja. Kerestük az ügyvédjét is, aki nem tudott a hírességről. A Facebookon sem aktív kilencedike óta, pedig a közösségi oldalon rendszeresen beszámol az életéről a rajongóinak.

Ráadásul információnk szerint Pákónak szombaton kellett volna találkoznia kisfiával, de úgy hírlik, édesanyja ismét nem vitte el Bencét a kijelölt helyre. Egyesek szerint a hírességnél ez lehetett az utolsó csepp a pohárban.Nem kizárt, hogy emiatt rosszul is lett.

Pákó ismerősei attól is tartanak, nehogy végső elkeseredésében mégiscsak maga ellen forduljon. A zenész korábban a Hír24-nek azt mondta, bár volt olyan pillanat, amikor gondolt ilyesmire, de aztán kisfia miatt elvetette ezt az ötletet. Igen ám, de most úgy tűnik, Pákót minden módon meggátolják abban, hogy Bencével találkozzon, legutóbb például rendőrökkel vitették el, amikor az óvoda előtt szerette volna látni a gyereket. Emiatt egyébként a híresség ellen nem indítottak eljárást, viszont ő panaszt kíván tenni az eset miatt.

Természetesen a Hír24 folyamatosan keresi Pákót, és amint friss híreket tudunk arról, mi történt vele, hogy van jelenleg, azonnal beszámolunk róla olvasóinknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik