Szórakozás

Leállt a szíve Pákó édesanyjának – Rettenetes

fekete-pákó (fekete pákó, )
fekete-pákó (fekete pákó, )

Fekete Pákót rengeteg csapás érte az utóbbi időszakban. Nem csoda, ha teljesen összeroppant, sőt az utóbbi időben az öngyilkosság is megfordult a fejében.

„Teljesen kiborultam, minden összeomlott körülöttem. Kezdődött azzal, hogy édesanyám beteg lett, azt hittük, hogy rákos. Aztán jobban lett, de időközben meg kiderült, hogy Ágica nem engedi, hogy a fiammal találkozzak. Közben a lakásomban kikapcsolták az áramot, nem tudtam dolgozni sem. Tényleg úgy éreztem, hogy mindennek vége” – vallotta be a Didikirály, aki csak a Hír24-nek beszélt arról, hogy elkeseredésében már azon gondolkodott, megöli magát.

Szerencséjére épp jókor jött az a bírósági ítélet, ami kimondta, hogy Pákónak joga van látnia a gyermekét, akiről azonban továbbra sem tudja, hol él. A pozitív határozat adott erőt végül a hírességnek ahhoz, hogy összeszedje magát és ne forduljon maga ellen.

„Úgy éreztem, nem tehetem meg Bencével, hogy öngyilkos leszek. Neki még szüksége van rám és remélem, hogy hamarosan láthatom. Időközben az is kiderült, hogy el kell utaznom az édesanyámhoz, aki ismét súlyos beteg. Nemrég kaptam a hírt, hogy hirtelen elájult és leállt a szíve. Azonnal kórházba vitték és újraélesztették” – számolt be családja legfrissebb tragédiájáról Pákó, aki korábban édesanyja életmentő műtétjét is kifizette, mert elmondása szerint a családja nagyon szegény.

A Didikirály azt is elmondta, egyelőre vizsgálják az édesanyját, hogy mi okozza a betegségét, de úgy tűnik, a szívével van probléma. Pákó úgy tervezi, hogy hamarosan hazautazik a családjához, hogy láthassa beteg édesanyját, nehogy végül késő legyen és ne lássa többé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik