Szórakozás

Katie Holmes: gyereket rendelt a lánya

Az elmúlt években nagyjából kéthavonta állítja valamelyik magazin – biztos forrásra hivatkozva – hogy a színésznő terhes. Ebből csupán annyi igaz, hogy Holmes tényleg szeretne még egy gyereket.

„Nagyjából ez a harmincnyolcadik terhességem” – kommentálta a nemrégiben pizsamában lencsevégre kapott Katie Holmes a napokban megjelent találgatásokat, miszerint ismét gyereket vár. A színésznő szerint már el sem hiszik majd az emberek, amikor bejelenti, hogy újra várandós.

Tom Cruise és Katie Holmes nem tagadják, hogy nagyon szeretnék, ha lenne még egy gyerekük. Különösen a színészt lelkesíti az ötlet, hogy esetleg ezúttal vérszerinti fia születik.. „Igaz, van már egy örökbefogadott fia, de azért az mégsem ugyanaz, mintha a génjeit örökíteni tovább” – magyarázta Cruise ismerőse.

A pár kislánya, Suri is örülne, ha lenne „egy élő babája”, ahogyan ő fogalmazott. „Suri az anyjára ráparancsolt, hogy kislányt szüljön neki, mert azzal lehet majd igazán jól babázni” – meséli a sztárpár egyik alkalmazottja. “Szó szerint rendelt magának egy kistestvért. Amennyire elkényeztetett, nem is érti, még miért nem kapta meg” – tette hozzá.

Cruise nevelési elve amúgy is az, hogy a gyereknek nem mondhatnak nemet, mert ezzel a szabad akaratában korlátozzák és ez rossz hatással lenne a lelki fejlődésére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik