Szórakozás

Elválik Tom Cruise és Katie Holmes

A pár öt év házasság után int búcsút egymásnak. A válókeresetet Homes adta be, pár nappal Cruise ötvenedik születésnapja előtt.

Jonathan Wolfe, Holmes ügyvédje pénteken a filmcsillag és családja személyes ügyének nevezte a válást. Hozzáfűzte: a színésznő legfőbb gondja, mint mindig, hogy a lánya érdekeit tartsa szem előtt. Tom Cruise ügyvédje, Bert Fields szerint a válókeresetet csütörtökön Holmes adta be.

Az 50. születésnapját kedden, július 3-án ünneplő Cruise 2006-ban vette el a 33 esztendős Holmest: egy olasz kastélyban tartották a menyegzőt, miután a színész Oprah Winfrey televíziós show-jában a kanapén ugrálva kiáltotta világgá, hogy szerelmes.

A házaspár hatesztendős kislánya, Suri csaknem olyan gyakran szerepel a bulvárlapokban, mint híres szülei. Tom Cruise a szcientológia egyház tagjaként is rendszeresen témát adott a magazinoknak. Katie Holmesszal az egyház szertartása szerint keltek egybe.

A sztárpár válási szándékáról először a People magazin adott hírt.

Cruise szóvivője, Amanda Lundberg a szakításról annyit árult el, hogy a színész nagyon letört, és főleg három gyermekével foglalkozik.

A sztár, aki legutóbb Mindörökké rock című filmjével jelentkezett a mozikban, korábban már kétszer volt nős, Mimi Rogersen kívül Nicole Kidmant is elvette, akivel két gyermeket neveltek.

A tmz.com celebportál szerint Tom Cruise és Katie Holmes legutóbb februárban jelent meg együtt. Holmes a Mindörökké rock egy beharangozó eseményére sem kísérte el férjét és a hollywoodi társasági eseményeken is rendre csak egyikük jelent meg. A portál 275 millió dollárra taksálta a pár vagyonát. A színészek házassági szerződést kötöttek, mielőtt egybekeltek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik