Szórakozás

Szégyen! Így néz ki havi 10 millióból a sztár!

Nem is olyan régen Katie Holmes még arról áradozott, micsoda tervei vannak miután felhagy a filmezéssel. Hamar elment a kedve az új életétől.

Nem festi a haját, nem is vágatja, nem ad az öltözködésére, és bár tőle nem szokatlan, hogy smink nélkül jár az utcán, most azért ráfért volna egy kis alapozó Katie Holmesra. A 33 éves színésznő már csak árnyéka önmagának. Az In Touch magazin szerint nehéz benne felismerni azt az életvidám nőt, akit Tom Cruise eljegyzett anno.

A magazin szerint Katie közel 30 millió dollárt kap a férjétől havonta, hogy a családra és magára költse, és korábban előfordult, hogy egy-egy hónapban akár 10 milliót is elszórt ruhára, cipőkre, táskákra, kiegészítőkre, kozmetikumokra és kezelésekre.

Most viszont semmihez sincs kedve, mert becsapva érzi magát. Azt gondolta, hogy Tom Cruise feleségeként olyan ajtók nyílnak majd meg neki, amiről álmodni sem mert. Színészi karrierjének azonban befellegzett, Cruise nem is segít neki abban, hogy újabb szerepeket kapjon. Holmes modellként és divattervezőként is bizonyítani akart, de ez utóbbihoz a jelek szerint hiányzik az ízlése és a tehetsége. Hatéves lánya, Suri nevelése, és férje ajnározása pedig láthatóan nem elégíti ki az igényeit.

Pedig alig néhány hete még lelkesen mesélt arról, micsoda új élet vár rá most, hogy felhagy a filmezéssel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik