Szórakozás

Most szült, de máris fogyókúrázik az énekesnő

Jessica Simpsont a terhessége alatt rengeteg kritika érte, amiért nem figyel jobban az alakjára és a súlyára. Az esküvőjére azonban jól akar kinézni.

Sok magazin durván csak bálnának titulálta a színész-énekesnőt, amikor várandós volt, és megszólták, amiért a hollywoodi trenddel ellentétben nem figyelt a súlyára a terhessége alatt.

Hónap elején született meg a sztár lánya, és Jessica máris fogyókúrázik. Sőt, 4 millió dolláros szerződést kötött, és a Weight Watchers program arcaként be akarja bizonyítani, hogy nagyon rövid idő alatt formába tudja hozni magát bármelyik kismama.

„Császármetszéssel szültem, ezért az edzéseket csak azután tudom elkezdeni, amikor az orvosom engedélyt ad rá, de már alig várom” – lelkesedett Simpson.

A sztárt nemcsak az motiválja, hogy bizonyítson, hanem az is, hogy az esküvőjére jól akar kinézni. Vőlegényével, Eric Johnsonnal eredetileg tavaly novemberre tervezték a nagy napot, de amikor kiderült, hogy Jessica várandós, elhalasztották az esküvőt.

A tervek szerint december közepén mondja ki egymásnak a boldogító igent a pár, mégpedig Hawaii egyik szigetén, ahová összesen csak hatvan vendéget szeretnének meghívni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik