Szórakozás

Meglepő: Britney párja lesz a gyámja is

Ahogy a bíróság engedélyezi, Britney hivatalos gyámja a leendő férje lesz, aki a sztár helyett dönt majd magánélete minden részletéről.

Lassan négy éve már, hogy Britney Spears nyilvánosan összeomlott. Akkor a bíróság a sztár édesapját jelölte ki gyámnak, és így az apa Britney magánügyeiben is dönthetett. A kezeléseket ő engedélyezte és ő rendelkezett a lánya vagyona felett is. Most azonban Jamie Spears maga kérte a bíróságot az úgynevezett megosztott gyámságra: a hivatalos iratok szerint nem más lesz mostantól Britney első számú felügyelője, mint párja, Jason Trewick.

Ahogy a bíróság jóváhagyja a kérelmet, a férfi gondoskodik majd menyasszonya „általános jólétéről”, amibe a ruházkodás, az étkezés és az esetleges egészségügyi kezelések tartoznak. „Meglehetősen szokatlan ez a helyzet” – mondja egy, a gyámügyekkel foglalkozó los angelesi bíró. “A gyám nem szokta elvenni a pártfogoltját. Ráadásul, mivel Britney édesapja továbbra is pénzügyi felügyelőként működik, ezért a megosztott gyámság problémákat is szülhet, ami éppen annak a legrosszabb, aki felett gyámkodnak. Biztosra kell menni, hogy a két gyám egyformán képzeli-e el a jövőt, és hogy jól tudnak-e összedolgozni. Ráadásul, egy gyám nem léphet ki csak úgy Britney életéből.”

Trawick tavaly decemberben jegyezte el a sztárt, s a hírek szerint az esküvővel csak addig akarnak várni, ameddig a bíróság hivatalosan is beleegyezik a megosztott gyámságba. Ismerősök szerint, mindez Trawick ötlete volt, aki nem akarta, hogy a leendő felesége helyett mindenben édesapja, Jamie döntsön.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik