Szórakozás

Orgiákat rendezett turnéin a kétgyermekes díva

Állítólag vad, a legmerészebb fantáziákat is meghaladó szexpartikat rendezett Britney Spears világjáró koncertkörútjain.

Igencsak a bögyében lehet Fernando Floresnek Britney Spears, ugyanis újabb, nem éppen kellemes történetekkel állt elő az énekesnőről. Az egykori testőr állítja, hogy Brit korábbi turnéin nem éppen alvással és pihenéssel készült a következő koncertre, hanem vad orgiákkal. Spears rendszeresen összefeküdt igencsak kellemes külsejű táncosfiúival. Illetve a lányokkal szintén, de hölgyrajongóival is szívesen játszadozott nem éppen jó keresztényi módon. Britney erotikus koncertkörútjait egy könyvben is megörökíti az utókornak Flores, amit a popdíva harmadik esküvőjének idején szándékozik megjelentetni. Bár a testőr az orgiák egyikét sem látta saját szemével, csak szőke főnökasszonya mesélt neki, és látott néhány félreérthetetlen fotót.

Fernando egyébként perben is áll egykori alkalmazójával, mivel azzal vádolja Spearst, hogy nemcsak a tánckarát csábította el, de nála is bepróbálkozott. Benne viszont óriási lelki sérüléseket okozott a meztelen Britney látványa. Ami a pár évvel ezelőtti, súlyproblémás külseje miatt érthető is, de azért mégis elég valószínűtlennek tűnik az egész sztori.

A szexuális vádakon túl Flores rossz anyaként is reklámozza a sztárt. Mert sokszor volt szemtanúja, amint Britney két fiát veri és szó szerint terrorizálja. Emiatt a gyerekvédelmisek is vizsgálódnak Spears után, de eddig semmilyen bizonyítékot nem találtak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik