Szórakozás

Újabb leszbicsók a színpadon?

Madonna szeretné megismételni azt a csókot, amit Britney Spearsszel váltott még 2003-ban. Úgy tűnik, hogy ez ellen Britney sem tiltakozik.

2003-ban óriási szenzáció lett belőle, hogy Madonna és Britney Spears csókot váltott az MTV Video Music Awards díjátadón. A jelenet egyesek szerint történelmi esemény, mások szemében pedig simán csak felháborító volt. Egy biztos, hogy véleménye mindenkinek van róla. Ami a két főszereplőt illeti, ők természetesen a mai napig nagyon büszkék a produkciójukra, sőt a jelek szerint készek megismételni.

Az ötlet Madonnától származik, és a popkirálynő nem is teketóriázott, hanem rögtön nagy nyilvánosság előtt, egy Twitter-üzenetben kérte meg Britney-t az újrázásra, amely így hangzott: „Gyere fel hozzám a színpadra, és csókolj meg újra! Hiányzol!” Kolléganője erre annyit válaszolt, hogy „Kísértésbe estem…”, tehát a szándék mindkét oldalról megvan. Ráadásul alkalomra se nagyon kell várni, hiszen Madonnának nemrég jelent meg az új albuma, amivel hamarosan világ körüli turnéra indul. Azt, hogy pontosan hol és mikor gabalyodik össze a két popsztár,  egyelőre még nem tudni, de a nagy eseményről vélhetően senki nem marad majd le.

Madonna egyébként nemcsak Britney-nek írt a Twitteren, hanem Katy Perrynek is, akit meghívott nézőnek valamelyik idei koncertjére, valamint azt is bejelentette, hogy szeretne fellépni a népszerű amerikai showban, a Saturday Night Live-ban. A sztár azt írta: hatalmas rajongója a tévéműsornak, főként az állandó stábtagok közé tartozó Kristen Wiignek, így legszívesebben vele együtt szerepelne az adásban, de vinné magával a lányát, Lourdest is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik