Szórakozás

Friss: így telnek Stohl András első órái szabadlábon

Le sem feküdt szabadulása után Stohl András, akit telefonon értünk utol. A színész-műsorvezető családjával élvezte a szabad levegőt.

Gyereknevetés, madárcsicsergés, és egy örömtől teli hang – ez fogadta hívásunkat, amikor Stohl András telefonját tárcsáztuk. Az öt hónapos börtönbüntetése után ma hajnalban feltételesen szabaduló színész-műsorvezető szinte azonnal felvette a telefonját, noha feltehetően ismeretlen számról kerestük. A rácsok mögött hónapok után azonban minden egyes inger, – mint akár egy egyszerű telefoncsörgés is – sokat jelenthet az embernek, pláne, ha egy-egy ismerős hang szólal meg a vonal végén.


Fotó: MTI / Kovács Tamás

Stohl meglepően jókedvű volt a telefon túloldalán, hallhatóan a szabadban tartózkodott, ahol gyerekzsivaj és a természet hangjai vették körbe. A néhány perces beszélgetést követően esett csak le neki, hogy a Hír24 egy interjú miatt kereste, s ekkor jelezte csak, egyelőre nem szeretne nyilatkozni. Mindezt azonban meglepően kedvesen, mosollyal a hangjában tette. A rövid beszélgetésből mindenesetre kiderült, amióta hazaért, esze ágában nem volt lefeküdni. Családjával tölti a napját, információink szerint ez a következő néhány hétben is így lehet.

Ügyvédje, Dr. Ruttner György mindezt megerősítette megkeresésünkre, és azt is elárulta: számos felkérés vár már Stohlra, aki ígéretéhez hűen a jövőben is járja majd az országot, hogy drog- és alkoholprevenciós előadásaival másokon segíthessen. Úgy tudjuk, a következő állomás egy nyugalmazott rendőröket magába tömörítő szakszervezet rendezvénye lesz, körülbelül két hét múlva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik