Szórakozás

Felverte Stohl árát a börtön

Akár egymilliót is ajánlanak különböző tévécsatornák Stohl első nyilatkozatáért.

A börtönből szabaduló színészre az egész ország kíváncsi, több csatorna is szívesen áldozna nagyobb összeget az első Stohl-interjúra. Hajdú Péter, a Frizbi producer-műsorvezetője a Borsnak elmondta, sok pénzt megérne egy exkluzív Stohl-beszélgetés. Persze erre nincs nagy esély, hiszen a színész valószínűleg nem hagyná cserben az anyacsatornáját, az RTL Klubot.

“Természetesen szívesen látnánk Stohl Andrást a Frizbiben, amely a piaci árakat és a műsor költségvetését is figyelembe véve nekünk körülbelül 200-250 ezer forintot érne meg. Ennyit fizetnénk, ha Stohlt nem kötné szerződés az RTL Klubhoz, és ha elfogadhatna pénzt az interjúért, de egy új törvénynek köszönhetően nem teheti – mondta el a napilapnak Hajdú Péter.

“A Story tévé kis csatorna, nálunk valahol 250 ezer forintnál állna le az alkudozás Stohl Andrásért, ám azt gondolom, ez az összeg egy országos csatornánál elérné az egymillió forintot. Utóbbi összeg inkább presztízsszempontból érné még az adott csatornának, hiszen egy ilyen interjúnak erős az exkluzivitása” – mondta nyilatkozta a Borsnak Juni György, a Story tévé főszerkesztője. 

Dr. Ruttner György, Stohl ügyvédje elmondta: hiába is ostromolják ügyfelét a tévék, nem fog kötélnek állni. “Folyamatosan érkeznek hozzám a megkeresések, de András hűséges típus. Komolyan veszi, hogy elkötelezett az RTL Klubnak” – szögezte le.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik