Szórakozás

Újra rázza a rongyot Győzike – Csak hazudja, hogy becsődölt?

Több mint hatvanezer forintot fizetett a Gáspár-család azért, hogy nagyobbik lányuk, Evelin a színpadról nézhesse Rihanna koncertjét.

Úgy látszik, ha Győzikének a lánya kívánságait kell teljesítenie, akkor nincs lehetetlen. Gáspár Evelin ugyanis él-hal Rihanna muzsikájáért, aki december 8-án hazánkban koncertezik. Azonban az utóbi időben sokat fogyott lány későn kapcsolt, így már csak állójegy jutott neki – írja a Bors. Győzike lánya azonban nem érte be ennyivel, így minden követ megmozgatott édesapjánál, egy jobb helyre szóló jegyért. A Gáspár család feje örömujjonga mesélte a napilapnak jegyszerzési sikerét.

„Ott lesz Evelin? Ott. A színpadon? Igen. Ennyi” –nyilatkozta Győzi. „Kilenc embert kisorsoltak, akik a színpadon nézhetik végig a koncertet. Evelin is köztük van” – osztotta meg örömét a showman.

Azonban a jegyirodában semmiféle nyereményjátékról nem tudnak.

„Most voltak itt. Kétszer negyven fő lehet fent a színpad két oldalán, ez a jegy 62 500 forintba kerül. Választható olyan jegy is, amelyért cserébe egy ajándékcsomag, egy személyes találkozás és közös fotó is jár Rihannával. Ezért valamivel több, mint százhúszezret kell fizetni. Győzike az olcsóbb jegyből vett kettőt” – árulták el.

Bár Gáspárék gyakran hangoztatják, hogy súlyos anyagi gondokkal küszködnek, úgy látszik, ha lányuk boldogságáról van szó, a család feje kétszer hatvankétezer ötszázat szívesen áldoz lánya koncertélményéért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik