Szórakozás

Friss információk az autóbalesetet szenvedett Gáspár Evelinről

Fizikailag már jobban van a korábban autóbalesetet szenvedett Gáspár Evelin, de lelkileg még nem tudta teljesen feldolgozni az őt ért traumát.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Sokáig sírógörcsökkel küzdött a másfél hónappal ezelőtt történt balesete után Gáspár Győző lánya. Édesanyja, Bea szerint az újságok túloztak akkor, amikor életveszélyes sérültnek állították be Evelint. Az tény, hogy sérülései súlyosak voltak, de most már sokkal jobban van. A napokban volt kontrollvizsgálaton, ahol megállapították, még mindig viselnie kell a gerincmerevítőt. Eredetileg hat hétig lett volna rajta, de az orvosok szerint még további három hétig hordania kell a gyógyeszközt, hogy maradéktalanul felépülhessen.

Evelin összetört autóját már megjavították, jelenleg Bea használja azt. A 17 éves lány egyébként nem adta fel, hogy vezessen. Azt tervezi, miután leveszik róla a merevítőt, újra autóba ül. Persze a jövőben óvatosabb lesz, mint korábban. Erre ígéretet tett szüleinek.

Bea úgy tudja, hamarosan lezárul az Evelin balesete miatt indult rendőrségi vizsgálat és lánya pénzbüntetésre számíthat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik