Szórakozás

A hisztis, a műmellű vagy a virslis lány? Ki a VV legjobb csaja?

A ValóVilág játékosai nem árulnak zsákbamacskát, rendszeresen megmutatják, amijük van. Így aztán nem is olyan nehéz feladat megítélni, hogy külsőre ki a VV5 legjobb nője.

Sokan azzal vádolják a ValóVilág játékosait, hogy szinte már semmi természetesség nincs bennük, hiszen a mellük, szájuk és szinte minden porcikájuk meg van műtve. Tény, hogy nagy bajban lennénk, ha például csak a felsőtestük alapján kellene megkülönböztetni a játékosokat, ugyanis valóban nagyon hasonlóra szabták őket a plasztikai sebészek. Többnyire a hajuk is egyforma, de még csak a beszédstílusuk is. Ráadásul aki csak egy kicsit is kilóg a sorból, azonnal céltáblává válik. Esztert például nagyon sokszor bántották amiatt, hogy nem az s-es kategóriába tartózik.

De vajon a férfiak többségének ki jön be legjobban a VV5 nő játékosai közül? A Hír24 ezúttal nemcsak olvasóinak, hanem ismert embereknek is lehetőséget adott arra, hogy kifejtsék véleményüket ebben a témában.

Íme néhány vélemény! Dévényi Tibor 65 évesen is megnézi a nőket. Természetesen megvan a véleménye a villalakókról is. Neki leginkább Seherezádé jön be. Úgy véli, hogy a szőkeség tipikusan az a nő, aki ébredéskor borzalmasan néz ki, de ha kisminkelik és összeszedi magát, nagyon mutatós.

Gáspár Győzi szintén Serire adja a voksát, mert szerinte „szép és tök jó a teste”. Az RTL Klub egykori showmanje az ezüstérmet Veronikának, a harmadikat a luxusbörtön ügyvédnőjének, Eszternek adná oda. Győzike egyébként úgy ítéli meg, hogy a játék ötödik szériájának hölgyei sokkal szebbek és csinosabbak, mint a korábbi szériák szereplői.

Jáksó Lászlóval nagyot fordult a világ az utóbbi időben. Kérdésünkre, hogy ki a villa legjobb csaja, most egészen mást válaszolt, mint amit egyébként tőle, a korábbi sztereotípiák alapján vártunk volna. Azt mondja, mielőtt mostani párját megismerte, biztosan azt mondta volna, minden VV-s csaj bejön neki, de most már csak szerelme, Évi létezik számára.

Müller Attila műsorvezető VV Dyát tartja a valóságshow legcsinosabb játékosának. Még az sem befolyásolja döntésében, hogy a playmate már kiesett a versenyből.

Ez tehát a hírességek véleménye, de vajon olvasóink is egyetértenek velük? Önök szerint ki a VV5 legjobb csaja? A hisztis, hízékony Kinga, vagy a szőke ciklon Seherezádé, esetleg a nem csak verbálisan erős Eszter, az érzékeny lelkű Vera, vagy Alekosz exe, Veronika, esetleg a VV Halálként is emlegetett Annamari? Hogy még szélesebb palettát kínáljunk, voksolhatnak a lányruhába öltözött villafiúkra is. Egyesek szerint például Csaba női holmiban sokkal jobban nézett ki, mint bármelyik csaj. Döntsön ki-ki saját ízlése alapján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik