Szórakozás

Feladta a küzdelmet a ValóVilág játékosa – Ügyvéd is beszélt vele

Kamerák előtt fakadt sírva tegnap este VV Fecó. A Dumagépet padlóra küldte, hogy összevesztek Attilával. Azt mondta, szerinte örökre vége a barátságuknak

Az egész balhé a paradicsomos káposzta és Csaba miatt robbant ki. Attila ugyanis nem volt hajlandó egy tányérból enni Csabával, holott ez lett volna a feladatuk. A vitába Fecó is beleszólt, aki ebben az esetben a villa Helyes pasiját védte. Szó szót követett, és végül óriási botrány tört ki.

Fecó, aki általában békés természetű, ettől teljesen padlóra került. Sírni kezdett és Csabának elmondta, feladja a bunyót is, ugyanis olyan emberekkel nem hajlandó ringbe szállni, mint Attila. Hiába próbálták meggyőzni a Dumagépet, hogy csinálja végig az edzéseket, de őt nem lehetett meggyőzni. Azt is kijelentette, szerinte itt ért véget barátsága Attilával.

A villalakók azonban nem törődtek bele Fecó döntésébe. Eszter elhatározta, kibékíti a fiúkat és megkéri a Dumagépet, vonja vissza döntését. A kibékítés ugyan nem sikerült neki, de Fecót meggyőzte, hogy mégiscsak szálljon ringbe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik