Szórakozás

Anyagilag nagyon átverték az RTL Klub sztárját

VV Gergő nem használja ki a nőket, éppen, hogy ő az, akit átvernek. Egyik esetben egy lány anyagilag is nagyon lehúzta – mesélte egyik barátja a Hír24-nek.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

VV Gergőt korábban csúnyán kihasználta egy lány. A villalakó legjobb barátja ugyan nem akarta kiteregetni az ügy részleteit, de azt hozzátette: Gergő nagyon jólelkű fiú, amit a nők általában kihasználnak. Ez pedig lelkileg is megviseli a vagány srácot.

A barátok azt sem titkolják, nem örülnek annak, hogy Gergő ismét intim viszonyba került Seherezádéval. Úgy vélik, a szőkeség nem, hogy erősítené, sokkal inkább gyengíti barátjukat. Éppen ezért hülyeségnek tartják Shadi azon kijelentését, miszerint Gergő Seherezádéval való kapcsolatát csak arra használja, hogy bent maradhasson a villában.

Szerintük inkább csak a szex hiányzik a tetovált srácnak, azt azonban egyelőre Seherezádétól nem kapja meg. Többek között ez is oka lesz annak, hogy a pár a villán kívül nem marad majd együtt – vélekednek a barátok, akik akkor sem fognak Gergő mellől elpártolni, ha esetleg a luxusbörtönön kívül is együtt marad Serivel. Erre azonban jelenleg semmi esélyt nem látnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik