Szórakozás

Megszületett a politikus 43 éves párjának lánya

A vártnál később, de ismét anya lett Carla Bruni, és a várakozásokkal ellentétben nem kisfiúnak adott életet.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, rengeteg álhír terjengett Carla Bruni és Nicolas Sarkozy első közös gyermekének megszületéséről. Azonban tegnap délután hivatalosan is világra jött a pici. Viszont a korábbi biztosnak kikiáltott információkkal szemben nem fiú, hanem lány, és még csak ikertestvére sincs, ellenben teljesen egészséges a mamájával egyetemben. A nevét viszont nem árulták el. Az egykori modell ugyanis az életénél is jobban védi a magánéletét, és szerinte nem tartozik a világra első lánya neve. Ahogy mutogatni sem akarja majd, ahogyan tízéves fiát sem szokta.

Carla szerda délelőtt vonult be egy párizsi magánklinikára, és pár órával később már ki is bújt a pici. Férje azonban nem élvezhette sokáig, hogy három fiú után egy lánya is van, mert félóra után indulnia kellett Németországba.

Bár a negyvenhárom éves olasz szépséget aligha zavarja most, hogy nincs mellette Sarkozy, hiszen óriási az öröme. Egyrészt, mert ismét anya lett, illetve hosszú hónapok után most újra rágyújthat. Mert a történelem legszexisebb First Lady-jének semmi nem okozott nagyobb kínt a terhesség alatt, mint a nikotinhiány. Persze, ha lenne esze, akkor a szoptatás alatt se szívná-fújná a bűzrudat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik