Szórakozás

Egy modellel kavar Sarkozy

Nem kell hollywoodi sztárnak lenni ahhoz, hogy az emberfia közelebbi kapcsolatba kerüljön Bar Refaelivel. Elég, ha az a valaki a francia elnök elsőszülöttje.

Bar Refaeli általában mindenhol nagy feltűnést kelt, amerre csak jár. Ám a hétvégén nemcsak kivételes külsejével hívta fel magára a figyelmet, amint a Champs-Élyséesén tipegett fehér minijében. A dereka köré fonódva ugyanis egy új férfiú tűnt fel, aki jelesül nem más, mint Pierre Sarkozy. A francia elnök legidősebb csemetéje a képek és a szemtanúk beszámolója alapján igencsak az izraeli bombázó hatása alá került, aki egyáltalán nem tűnt elutasítónak, sőt.

Mindez nem is meglepő, hiszen a huszonhat éves modell tavasz óta próbál maga mellé normális párt találni, miután hosszas huzavonát követően szakított Leonardo DiCaprióval. Pierre pedig nemcsak elnökcsemete, de elég otthonosan mozog a sztárvilágban is. Párizsi aranyifjú lévén mindenkit ismer a divatszakmából, ami egy manöken szemében több mint előny, mi több, hip-hop producerként a buliszféra is a felségterülete.

Párizsban mostanában mindenki az új álompárról beszél. Kell-e ennél jobb reklám két divatőrültnek?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik